lostyazilim

PayPal'a Ödeme Yapan Reklam Servisi Biliyor Musunuz ?

14 Mesajlar 2.159 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ozncnock ozncnock ss Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 64 / 25
  • Ticaret 6, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Yllix başlangıçta düşük oran verir sistemde kaldıkça daha yüksek rakamlar veriyor. Ayrıca premium olunca 2 kat kazanıyorsun premium da ücretli değil belli bi hiti olan sitelere veriyor benim 400 tekil hitli siteme verdi premium.. Amacım yllix kral demek değil bu arada

Doğrudur hocam bende duydum bu olayı bir kaç arkadaşdan. Fakat kazancı 2 ye de katlasa çok az kazandırıyor.

Ayrıca hep indirme reklamları çıktığı için prog vs. indirme sitelerine kazandırıyor.

Ayıpdır sorması site içeriğiniz nedir nekadar kazandırıyor :)

wmaraci
reklam

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

mehmetcanhoroz adlı üyeden alıntı

Exoclick ve yllix hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. Kaç gösterme kaç tl kaç tıklama tl vs? ?

Oranlar 1000 gösterime 0,37 veriyor bazen 0,30 oluyor değişiyor exoclick ile oranlar hemen hemen aynı hergün değişiyor. Pek söyleyecek birşey yok zaten ikiside klasik reklam servisleri exoclick bi artısı var diğer yayıncılardan reklam alıp verebiliyorsun bu açıdan güzel adult için baya bilindik siteler var reklam verebilirsiniz

Ek Olarak:

ozncnock adlı üyeden alıntı

Doğrudur hocam bende duydum bu olayı bir kaç arkadaşdan. Fakat kazancı 2 ye de katlasa çok az kazandırıyor.

Ayrıca hep indirme reklamları çıktığı için prog vs. indirme sitelerine kazandırıyor.

Ayıpdır sorması site içeriğiniz nedir nekadar kazandırıyor :)

O zamanlar 1200 falandı hit günlük 0,30 0,50 arası kazanıyordum şimdi exoclick kullanıyorum yine günlük 1$ yapamiyorum 2,5k hit 10k sayfa görüntülemesi var olmayınca olmuyor artık legale yöneldim ^^

UyuzWeb UyuzWeb Yardımsever Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Aircraft Powerplant
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)

ozncnock adlı üyeden alıntı

Yllixin kazanci cok cok az. Ayrica yllixde download reklamlari cikar. Ve indirme sitelerine kazandirir. Size tavsiyem kesinlikle adsense dir. Adsense alamiyorsaniz. Reklam store o olmadi gittigidiyor hic birinden onay alamazsaniz adcash en iyidir.

sitem indirme sitesi tekil 1K

Geri dönüş için mesajı alıntılayın.

mehmetcanhoroz mehmetcanhoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 21 / 27
  • Ticaret 1, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Oranlar 1000 gösterime 0,37 veriyor bazen 0,30 oluyor değişiyor exoclick ile oranlar hemen hemen aynı hergün değişiyor. Pek söyleyecek birşey yok zaten ikiside klasik reklam servisleri exoclick bi artısı var diğer yayıncılardan reklam alıp verebiliyorsun bu açıdan güzel adult için baya bilindik siteler var reklam verebilirsiniz

Ek Olarak:

O zamanlar 1200 falandı hit günlük 0,30 0,50 arası kazanıyordum şimdi exoclick kullanıyorum yine günlük 1$ yapamiyorum 2,5k hit 10k sayfa görüntülemesi var olmayınca olmuyor artık legale yöneldim ^^

popads ile popcash i incele derim. 3 5 kişi girince siteye direk 0,05 $ verdi bana sen bir incele orayıda 5 dolar falan oluncada gönderiyor

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al