-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Hocam doğru mu anladım acaba? Bakiyeniz yokken alışveriş yaptınız ve es kaza işlem onaylandı ve ödenmesi gereken meblağ ödendi ama bakiyeniz olmadığı için eksiye düşme yaşandı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bakiyeniz bir bloke veya dispute olmadan normalde -'ye düşmez; bir aksaklık varsa da bloke išmi hesaba bakiye tamamlanana kadar uygulanır; bir ticket atarak veya telefon açarak durumu sorgulatabilirsiniz. Yani alisveris yaptiginiz biri iptal talebi vs gönderdiyse paypal havuza çeker parayı ve sizden gorus talep eder, hesabiniza konuyla ilgili bir mail iletilmiş olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Yıllardır paypal kullanırım ilk defa böyle bir şey gördüm :D Ticket at daha iyi olur.
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Hocam 1and1 Paypal ile ödemeyi seçtiğinizde istediği zaman ücret çekebilme gibi yetkiler alıyor ve böylece paranız olmadığında bile çekebiliyor sanırım. Gittigidiyor da mı böyle bir yönteme geçti acaba?
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Aynı olay benim başıma geldi ve telefon açtım. Dedikleri şuydu; siz eski ve güvenilir müşterimiz olduğunuz için bakiyenizde yeterli miktar olmamasına rağmen, paypal sizin yerinize ödemeyi yapıyor ve sizde paypal'a borçlu duruma geliyorsunuz. Sizinki de böyle bir durum olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Paypal gerçekten rezilleri oynuyor artık. Her gün şikayet her gün lanet okuyorlar. Dünya çapında paypal tarzında ama paypal gibi rezil olmadan bir şey kurulmalı. Ya da paypal batmadan önce farklı bir ele geçmeli ve toparlanmalı. Paypal kullanmıyorum ne ticari ne bireysel ama şu anda buraya 10 tane konu getirebilirim şikayet yeni gördüğüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Paypala borçlu olma diye bir olay yok, eski müşteriye kıyak falan da hikaye, bir aksaklık ört pas edilmiştir.
Senelerdir kullanıyorum, hiçbir amatör adımla karşılaşmadım, tamamen müşteriyle alakalı bir değerlendirme derim olumsuz görüşler için.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com