-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet arkadaşlar. Yurt dışında birisi benim hesabıma girmeye çalışmış. Paypal 1 bucuk saat önce mail atmış. Telefonuma gelen kod onayından sonra, güvenlik sorularını değiştirdim. Sonra kimlik yolladım. Şimdide hesaba girmeye çalıştığımda aşağıdaki fotoğraftaki yer cıkıyor devam dediğimde cıkısı yapıyor. Ne istiyor bu hırsızlar bizden. hiç mi ahiret düşünceleri yok.
Adımda farklıydı. Kimlikte Sefer Furkan Sandal, Paypalda Sefer Furkan olarak kayıtlıydı önceden değiştirmek istedim ancak kimlik istemişti oda mümkün olmadı. Yanımda yoktu.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
SosyalCeo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Paypal hızlıdır 1-2 güne açılır. Ama dahada serileştirmek istersen direk ara o şekilde hallet.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yurt Dışından denemişler dedin galiba, Türk değilse zaten %90 bir ihtimal öyle bir inancı yoktur diye düşünüyorum :) Gerçi bizim milletimizde yurt dışındakilerden farkı kalmamaya başladı ama bunları tartışmanın yeri burası değil :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
sabah telefonla arayıp durumu izah edersen yarım saate açarlar isim olayını kafana takma değiştirecektim dersen onlar değiştirirler. Adres doğruydu dimi? adres için de teyit isteyebilirler
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
PcDelisi adlı üyeden alıntı
sabah telefonla arayıp durumu izah edersen yarım saate açarlar isim olayını kafana takma değiştirecektim dersen onlar değiştirirler. Adres doğruydu dimi? adres için de teyit isteyebilirler
Eyvallah teşekkür ediyorum. Adres doğru. Hangi numarayı aramam gerekiyor ?
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
444 77 01 mesai saatleri arasında aramanız gerekir: 09:00 / 17:00
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eyvallah teşekkür ediyorum.