lostyazilim
tr.link

PayPal hesabımdaki parayı kullanamıyorum

21 Mesajlar 2.526 Okunma
lstbozum
tr.link

katil2008 katil2008 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad U** E**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
İlginiz için çok saolun yaerna1 öyle bir şey yapabilsem hiç düşünmeden parayı sizin hesabınıza geçebilirim. Ama Paypal bakiyesi (PayPal balance)'ye erişmek için kimlik onayı istiyorlar. Yabancı lokasyon ve yabancı bir isimle hesap açtığım için kimlik gönderemiyorum, ki göndersemde Türkiye'de Paypal yasaklı zaten.
Bunu onlara yazsam Paypal hesabını kapatırlar diye düşünüyorum. Kapatmaları sorun değil, içerideki parayı geri iade etseler çok sevineceğim.
Zira yabancı bir arkadaşa üç yıllık emek verdiğim bir hesabımı bu fiyat karşılığı satmıştım, oda şimdi içeride kaldı. Aslında ödemeyi ondan Paypal harici bir yöntemle almalıydım ama İngilizce'si iyi olmadığı için tam anlaşamadık ve ben de mecburen Paypal'ı kabul ettim. Verebileceğiniz bir tavsiye varsa yazarsanız sevinirim.

wmaraci
reklam

• Üyelik 05.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad U** E**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
Bonneval tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Lakin görme engelliyim, bu yüzden kendim photoshop yapamam maalesef. Bir de TC kimlik kartı ile yabancı bir ülkedeki kimlik kartı arasında görsel farklar olacaktır.

rugal34 rugal34 Güvenli Ödeme Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ödeme Hizmetleri
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** Ü**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 91 / 147
  • Ticaret 93, (%100)
Gerçek kimlik bilgileriniz ile başvurunuzu ve kullanım amacınızı belirtin en az 45 gün, maksimum 180 günlük bekleme sürecinden sonra paranızı bir şekilde kullanmanıza izin verecektir paypal.

• Üyelik 05.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad U** E**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum rugal34 Kimliğimin fotoğrafını çektikten sonra yollayıp iletişim bölümünden Türkiye'de Paypal'ın olmadığını, ödeme aldığım kişinin Paypal harici ödeme yapmak istemediğini, mecburen sahte isim ile kayıt olduğumu vb anlatmaya çalışacağım. Umarım anlayışla karşılanıp para iadesi alabilirim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)

katil2008 adlı üyeden alıntı

osidosi Paypal gerektiren yerlerde başka bir alternatif olmadığı için Paypal hesabı açtım. Eğer Google'da biraz araştırma yaparsanız zaten bahsettiğim metodun birçok kişi tarafından kullanılmış olduğunu görürsünüz. Paypal dışında ödeme almayan kişiler/sitelerde başka yapılacak bir şey var mı varsa söyleyin hepimiz bilelim.

bir çok kişinin yapmış olması doğru olduğunu anlamına mı geliyor? paypal ile benim de işim var ama maalesef, böyle bir ülke bunu da yasakladı. paypalı olan güvenli bir tanıdıktan başka, tüm işlemler boş. eninde sonunda elinizde patlıyor. paypalı bir kandırır 2 kandırırsınız 3. olmaz.

• Üyelik 05.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad U** E**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
osidosi Elbette doğru olduğuna gelmiyor. Kullanım şartlarını da ihlal ettiğimin farkındayım. Fakat taktir edersiniz ki çoğu site/kişi Paypal üzerinden alışveriş yapıyor, ve benim hesabımı sattığım kişi başka bir yöntem kabul etmediğinden ve ihtiyacım olduğundan kabul etmek zorunda kaldım.

• Üyelik 05.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad U** E**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
An itibari ile içinde bulunduğum durumu anlatan bir yazı yazıp Paypal üzerinden yolladım. Gerisi onların kararına kalmış. Gelişmeleri buradan bildireceğim.

Decanus Decanus # SEO Expert Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO & Web Tasarım
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 461
  • Beğeniler 0 / 139
  • Ticaret 32, (%100)
Merhaba, umduğunuz gibi oldu mu? Yoksa olumsuz mu sonuçlandı?

yuez yuez - Sosyal Medya - Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 42 / 37
  • Ticaret 14, (%93)
Bu konu hakkında 1-2 soruda ben sorayım, 6-7 yıllık PayPal hesabım mevcut zamanında onaylatmıştım kimlik falan herşeyi gerçek isim soyisim falan, vpn ile arada giriyorum 3 4$ bakiyem mevcut şuan bir işlem yapmıyorum ama çok ileride değil ama ileride yurt dışından ödeme aldığım zaman ordan almayı düşünüyorum çekmekte sorun yaşarmıyım ve ara ara vpn ile girdiğim zaman bir sorun olur mu acaba?

Mastermeido Mastermeido WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sağlayıcı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 155 / 55
  • Ticaret 5, (%100)
Açtığın ülkenin ip adresi ile bağlanmazsan siteye anında kimlik kartı onayı istiyorlar. Mesela Almanya'da açtığınız paypali İspanya'da kullanamiyorsunuz yeni hesap açmanız gerekiyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al