-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Bir oyun için hesap almıştım ve hesabın calıntı oldugunu farkettim.
Paypaldan itiraz ettim ve böyle birşeyle karşı karşıyayım
Teşekkür ederiz. Satıcı yanıt verdiğinde size e-posta göndereceğiz. Satıcının yanıt vermemesi durumunda, itirazınızı bir PayPal hak talebi konumuna yükseltmezseniz itirazınız 18.09.2014 tarihinde otomatik olarak kapanacaktır. Endişelenmeyin, itiraz otomatik olarak kapanmadan önce size bir hatırlatma e-postası göndereceğiz. Bir itirazı hak talebi konumuna yükselterek PayPal'dan vakayı inceleyerek sonuca bağlamasını istediğinizi lütfen unutmayın.
PayPal'ın itiraz çözüm süreciyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için adım adım talimatlarımızı gözden geçirin.
Sizce ne yapmam gerek
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Sana şöyle söyleyeyim, PayPal müşteri hizmetleri Türkiye'nin "en alakalı ve ilgili" ekibidir. Kimse bunun aksini söyleyemez. Arayın izah edin hesabınız önünüzde açık olsun muhabbet ortamında sorunu halletmeniz için destek alın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
EnderGrafik adlı üyeden alıntı
Sana şöyle söyleyeyim, PayPal müşteri hizmetleri Türkiye'nin "en alakalı ve ilgili" ekibidir. Kimse bunun aksini söyleyemez. Arayın izah edin hesabınız önünüzde açık olsun muhabbet ortamında sorunu halletmeniz için destek alın..
İletişimi Sonlandırın ve Hak Talebine Dönüştürün Diye bir seçenek var bunu denesem paramı alırlarmı ? Suan ailem evde değil olsa telefonla arayacaktım da
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Ararsam alırmıyım paramı ?
www.tayfunguler.org