MuhammedAVCİ
Enpara EFT, Havale ve hiçbir ücret talep etmeyen ayrıca Ayda bir farklı ATM'lerden ücretsiz para çekebileceğiniz bir banka kartıdır. 18 yaş sınırlaması; güzel bir tercihtir. 18 yaş sınırı her foruma getirilmeli yıllardır bunu söylüyorum. 18 yaşının altında çok delikanlı, düzgün ticaret yapan çocuklar tanıyorum. Fakat %90'ı ticaret kalitesini, ticaret akışını, ve piyasayı düşüren tiplemelerdir.
PayPal gelirse çocuklar sevinecektir, ben değil.
Enpara EFT, Havale ve hiçbir ücret talep etmeyen ayrıca Ayda bir farklı ATM'lerden ücretsiz para çekebileceğiniz bir banka kartıdır. 18 yaş sınırlaması; güzel bir tercihtir. 18 yaş sınırı her foruma getirilmeli yıllardır bunu söylüyorum. 18 yaşının altında çok delikanlı, düzgün ticaret yapan çocuklar tanıyorum. Fakat %90'ı ticaret kalitesini, ticaret akışını, ve piyasayı düşüren tiplemelerdir.
PayPal gelirse çocuklar sevinecektir, ben değil.
Nikine Economist yazmışsın ama ekonomiden 1 gram anladığın yok. PayPal bir girişim için en önemli araçtır. Hızlı büyüme elde eden (benim ki dahil) girişimler PayPal sayesinde kickstart yapabilmişlerdir. Bu sadece işin girişim tarafı, bir de bunun standart commerce tarafı var oraya zaten hiç girmeyelim :)