wmaraci reklam

Paypalın Altarnatifi Payoneerle İlgili Tüm Soru ve Cevapları

9 Mesajlar 10.361 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

karizmasoft karizmasoft WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Seocu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 3 / 15
  • Ticaret 11, (%100)

Evet arkadaşlar Payoneer ile ilgili türkçe merak ettiğiniz birçok sorunun cevabı aşağıda bulunmaktadır. Aşağıda olmayıpta öğrenmek istediğiniz sorular olduğunda bu başlık altında yazarsanız hem ben hemde bilgili diğer arkadaşlar payoneer ile ilgili sorularınızı cevaplayacaktır.

Aşağıdaki soru ve cevapları aldıktan sonra üye olmayı düşünürseniz mutlaka ref linkiyle üye olmanızı tavsiye ederim ref linkiyle üye olanada referans olanada +25$ vermektedir.

PAYONEER ÜYELİK LİNKİ

Payoneer nedir?
2005 yılında kurulan Payoneer dünya çapında 200'den fazla ülkede müşterilerinin ortaklarına, iştirakçilerine ve bağımsız çalışanlarına ödeme yapma yöntemlerini geliştirerek büyümelerini ivmelendiren endüstri lideri bir küresel ödeme şirketidir. Payoneer, her boyuttan şirketin üstün ve tasarruflu ödeme seçeneklerini sunmasını basit, güvenli, uyumlu ve gider-etkin bir yolla gerçekleştirir. Bu ödeme seçeneklerine ön ödemeli kartlar, dünya çapında yerel bankalara para transferi ve küresel banka transferleri dahildir. Payoneer, ön ödemeli MasterCard® kartlarının pazarlamasını, yönetimini yapmak ve ilgili hizmetleri sunmak için düzenleyen bankalarla işbirliği içinde çalışır.

Müşteri hizmeti desteğine ihtiyacım olduğunda ödeme yapan Ortakla ne zaman, Payoneer ile ne zaman irtibat kurmam gerekir?
Kazançlarınız ve ortak programındaki hesabınız ile ilgili bütün sorularınız ödeme ortağına yöneltilmelidir. Kartınıza para yüklendikten sonra kart hesabınız ve/ya da kart kullanımınız ile ilgili sorularınızın Payoneer'a yöneltilmesi gerekmektedir.

Payoneer hesabı ile ilgili ücretler ve yükümlülükler nelerdir?
Fiyatlandırma ve ücretlerin tam listesine şuradan ulaşabilirsiniz: Fiyatlandırma ve Ücretler.
Yeni başvuranlar için, fiyatlandırma ve ücretlerin tam listesi gönderim öncesinde başvuru sürecinde gösterilecektir.
Minimum bir bakiye bulundurmanız gerekmeyip hesabınız her an iptal edilebilir.

Bakiyemi ve işlem geçmişimi nasıl kontrol edebilirim?
Çevrimiçi Hesabınıza oturum açın. "Hesap Bilgileri" menüsünden şunları seçin:
Hesabınıza yüklenen bütün ödemeleri görüntülemek için “Ödemeler Geçmişi” ni
Bütün işlemlerinizi görüntülemek için “İşlemleri Görüntüle” yi

Lütfen unutmayın: Hesabınıza her ödeme yüklendiğinde size e-posta bildirimleri gönderilmektedir. Bu bilgilere ayrıca istediğiniz zaman 1-888-802-4442 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Payoneer hesabımı nasıl iptal edebilirim?
Hesabınızı iptal etmek istiyorsanız müşteri hizmetlerine ulaşın. Hesabınızı iptal etmek için bize ulaşmadan önce ilk olarak kalan bakiyenizi kullanmanızı öneririz.

Hesabınızı iptal etmenizin bakiyeyi paraya çevirme haklarınızı etkilemediğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için lütfen Çevrimiçi Hesabınızda bulunan Şart ve Koşullarımızı inceleyin.

Bir ön ödemeli MasterCard®'a kim sahip olabilir?
Ödemelerini Payoneer ile yapan binlerce şirketten ödeme almak için Payoneer kartı başvurusu yapabilirsiniz. Başvurular onaya tabidir ve başvuru sahiplerinin 18 yaşının üstünde olması gerekmektedir.

Kartı kim kullanabilir?
Kart sahibi kartın üzerinde ismi yazan kişidir. Kartın kendisine düzenlendiği kişidir ve sadece bu isimdeki kişi kartın izin verilen kullanıcısıdır.

Kart nasıl kullanılabilir?
Kartımız herhangi bir diğer ön ödemeli kart gibidir. Kartımız MasterCard banka kartlarının kabul edildiği her yerde, dünya çapında kabul edilmektedir. Onu satın alım* yapmak için satın alma noktalarında, internette ya da perakende mağazalarında kullanabilirsiniz. Kartı ayrıca nakit çekmek için dünya çapındaki ATM'lerde* kullanabilirsiniz.

Payoneer kartımın elime geçmesi ne kadar sürecek?
Payoneer kartı başvurunuz onaylandığında, tahmini elinize geçme tarihini de içeren bir doğrulama e-postası alacaksınız. Payoneer kartları standart uluslararası posta ile ücretsiz olarak gönderilmektedir.

Payoneer kartımın gönderimini hızlandırabilir miyim?
Hızlandırılmış bir gönderim hizmeti ayarlamak istiyorsanız (FedEx veya DHL gibi) lütfen müşteri hizmetler bölümümüze ulaşın. Hızlandırılmış gönderim için ek ücretlerin uygulanabileceğini lütfen unutmayın.

Kartımı nasıl etkinleştirebilirim?
Kartınız postayla elinize geçtikten sonra, onu aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak etkinleştirebilirsiniz:
Çevrimiçi:

  • www.payoneer.com adresini ziyaret edin

  • ‘Destek Merkezi’nin altında ‘Kartı Etkinleştir’i seçin

  • Kullanıcı Kimliğinizi ve Şifrenizi girin

  • 'Kartınızı etkinleştirin'e tıklayın


Telefonla:ABD içinden 1-800-251-2521, ABD dışından 1-847-451-1386 numaralı telefonları arayın

  • Menüden 3'ncü seçeneği seçin ve talimatları yerine getirin.

  • Telefon desteği ücretsiz olarak verilmektedir. Telefon aboneliğinize bağlı olarak uluslararası aramalardan ücret alınabilir



Hesap bakiyemi nasıl kontrol edebilirim?.

  • Çevrimiçi Hesabınıza oturum açın. Kartınızın o anki bakiyesi sayfanın üst kısmında, menünün altında gösterilecektir.

  • Bu bilgilere ayrıca istediğiniz zaman 1-888-802-4442 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.



Kartıma başka yollarla yükleme yapabilir miyim?
Payoneer, sizlere Özel Yükleme Hizmeti seçeneğini sunmaktadır, bu hizmet sayesinde kartınıza Visa ya da MasterCard kullanarak para yükleyebilirsiniz. Buna ilave olarak, ABD'de ikamet edenler ABD banka hesaplarını kullanarak hesaplarına para yükleyebilirler.

Kartla ilgili yükleme ve harcama limitleri nelerdir?

  • Mastercartınızla ATM ve pos cihazlarından 1 günde sadece 9 kez işlem yapabilirsiniz.

  • Kartınızın para birimine göre 24 saat içinde 5000 usd/euro/gbp çekim yapabilirsiniz.

  • Tatil günleri yaptığınız harcama ve çekimler bir sonraki iş gününde yapılmış kabul edilir.



Kartımı kullanmazsam ne olur?
Uzatılmış bir işlemsizlik döneminden sonra kartınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir. Kartınızı daha sonra istediğiniz zaman, Çevrimiçi Hesabınızı kullanarak ya da müşteri destek bölümümüzle irtibat kurarak yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Kartım kaybolur ya da çalınırsa ne yapacağım?

  • Kayıp ya da çalıntı kart bildirimi yapmak için hemen bizimle irtibat kurun.


  • Bize günün 24 saati, haftanın 7 günü şu telefon numarasından ulaşabilirsiniz: 1-646-386-2434 *ücretsizdir (telefon aboneliğinize bağlı olarak uluslararası aramalardan ücret alınabilir).



Nasıl ATM* bulabilirim?
MasterCard banka kartı kabul eden herhangi bir ATM'de kullanabilirsiniz. Yakınınızdaki tavsiye edilen ATM'lerin listesi almak için lütfen MasterCard sitesini ziyaret edin: http://www.mastercard.com/us/personal/en/cardholderservices/atmlocations/index.html

ATM* bana hesap türü ile ilgili seçenekler sunuyor, hangisini seçmem gerekir?
Seçilmesi gereken seçenek “Cari Hesap” ya da “Çek Hesabı” olmalıdır


Payoneer'ın sunduğu Küresel Banka Transferi Hizmeti nedir?
Payoneer Küresel Banka Transferi Hizmeti katılımcı ortakların programlarından direkt olarak banka hesabınıza yerel transfer ve banka transferi almanıza olanak tanır, bu hizmet 200 ülke ve 40 farklı para biriminde kullanılabilir!

Payoneer'ın sunduğu Küresel Banka Transferi hizmeti nasıl işliyor?
Bir kerelik kayıt işlemini tamamladıktan sonra, aldığınız bütün ödemeler otomatik olarak sistemimizde kayıtlı olan banka hesabınıza gönderilecektir.

Küresel Banka Transferi Hizmetine kim kaydolabilir?
Küresel Banka Transferi hizmeti katılımcı Payoneer ortaklarında hesabı olan herkes tarafından, 200'den fazla ülkede kullanılabilmektedir. Başvuru sahiplerinin 18 yaşının üstünde olması gerekmektedir.

Bu Hizmetten yararlanmak için başvurursam, bana maliyeti ve yükümlülüklerim ne olacak?
Küresel Banka Transferi hizmeti için hiçbir aylık/yıllık ücret ya da yükümlülük bulunmamaktadır. Ödeme başına sabit bir ücret alınmaktadır, bu ücret ülkenize ve programınıza bağlı olarak değişebilir. Ayrıntılı ücretlendirme bilgileri bir kerelik kayıt işlemi sırasında size verilecektir.

Ödemenin hesabıma transfer edilmesi ne kadar sürer?
İşlem süresi ülkenize ve ödeme metodunuza göre değişebilir: Yerel transferler için tahmini süre 1-3 gündür. SWIFT transferleri için tahmini süre 3-7 gündür.


Para transfer etme ve alma ile ilgili herhangi bir limit söz konusu mu?
Yerel Banka Transferi hizmetini kullanarak alabileceğiniz tutar konusunda herhangi bir limit bulunmamaktadır. Paranız, ödemesi yapılacak toplam tutar minimum 50$'ı aştıktan sonra banka hesabınıza transfer edilecektir.

Ülkem için hem yerel transfer, hem de SWIFT transferi imkanı mevcut. Hangisini seçmeliyim?
Yerel banka transferleri ödeme almanın en verimli, en hızlı ve en düşük maliyetli yoludur. Ödemeler ülkenizdeki bir banka tarafından yerel para biriminizde gönderilir. Bu sayede ödemeler elinize erken geçer ve bankanızın uluslararası varış ücretleri alması önlenir.

Kendi ismime olmayan bir banka hesabına ödeme almak için başvurabilir miyim?
Kendi isminize olmayan bir banka hesabına ödeme almak için başvurabilirsiniz; ancak bu ödeme metodunun geçerliliğini doğrulayabilmek için sizden ilave belgeler istemek durumunda kalabiliriz.

İşlemlerimle ilgili döviz (FX) kuru nasıl belirleniyor?
Döviz değişim kurları transfer sırasında belirlenmektedir, resmi orta piyasa kurlarının %2 - 2,75 üzeri bir kur kullanılmaktadır.

Ödemelerimi ne zaman transfer edeceğime ben karar verebilir miyim?
Size mümkün olan en iyi ve en hızlı hizmeti sunabilmek için paranız, ödemesi yapılacak toplam tutar minimum 50$'ı aştıktan sonra banka hesabınıza otomatik olarak transfer edilecektir.

Not: Mesajımda yer alan tüm soru ve cevaplar kesin olup payoneerden alınmıştır. Daha fazla detaylı bilgiye ingilizce olarak www.payoneer.com dan ulaşabilirsiniz.
 

 

wmaraci
reklam

TeknoMosfer TeknoMosfer Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 24 / 62
  • Ticaret 6, (%83)
Üye olmak için banka hesabı şart mı?
 

 

Barun Barun 1910 Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Radyasyon
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1639
  • Beğeniler 157 / 233
  • Ticaret 8, (%100)
Takipteyim hocam forum üyeleri tercoh exerse kullanacağım
 

 

odyolog odyolog İnstagram Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Odyolog
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 88 / 47
  • Ticaret 22, (%100)
ödeme butonu var mı ? payoneer siz kredi kartıyla ödeme alabilir miyim
 

 

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

karizmasoft karizmasoft WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Seocu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 3 / 15
  • Ticaret 11, (%100)

odyolog adlı üyeden alıntı

ödeme butonu var mı ? payoneer siz kredi kartıyla ödeme alabilir miyim


Malesef dostum tek eksiği o diyebiliriz..

Ek Olarak: Referansımla üye olmuş veya olmamış tüm arkadaşların sorularını bu konu altından elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.

Ek Olarak:

TeknoMosfer adlı üyeden alıntı

Üye olmak için banka hesabı şart mı?



Hayır dostum banka hesabı şart değil.
 

 

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
fiyatlandırmalar çok pahalı, gidin bankadan kart çıkarın daha iyi değil mi? (bilgim olmadığından soruyorum)
 

 

karizmasoft karizmasoft WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Seocu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 3 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
yok bu öyle değil genelde yurt dışından ödeme almak ve yurtdışına ödeme göndermek için paypal sonrası altarnatif olarak değerlendirilmektedir.
 

 

yamadown yamadown Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 35 / 18
  • Ticaret 7, (%100)
Güzel bilgilendirme olmuş
 

 

SodexeDomain SodexeDomain WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Banka
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** B**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 13 / 13
  • Ticaret 6, (%100)
Sitketim yok yurt dışına sattığım bir ürün için payooner den ödeme alabilir miyim?
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al