-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Uzun yıllar o tarz sitelerle uğraştım ve gerçekten aylık büyük meblalarda paralar kazandım. Yılların verdiği tecrübe ile söylüyorum. Kısa vadede yi kazanç elde edebilirsiniz ancak sonu yok bu işin. Çünkü başkasının yazmış olduğu kitaptan haksız kazanç sağlamış oluyorsunuz ve resmen sanal bir kitap korsanı oluyorsunuz.
Bu işin bir de yargı boyutu var. Bizzat tanıdığım ve bu işi yapan bir iki arkadaşın yayınevleriyle başşı ciddi anlamda derde girdi. Senin siteye uyarı link vesaire koyman bir anlam ifade etmiyor.
Adam diyor ki benim kitabımın ismini sitende kullanman içiçn benden izin aldın mı? Verecek hiçbir cevabın kalmıyor. Ben de çok karakolluk oldum ama Allahtan bir şey çıkmadı çünkü siteleri çoktan boşaltmıştım.
Eğer sitende duran altı yedi içerik telif ihlali olmayacak türden eserse o zaman hiçbir sıkıntı yok.
O zama da iki reklam firması önereceğim sana. Birincisi reklamtrk diğeri ise bc.vc sitesi. Reklamtrk siteleri inceler ve öyle krar verir ki muhtemelen sizin sitenin içerik sayısı az olduğu için kabul etmeyecektir.
En garantili olanı ise sadece bc.vc sitesiyle linkleri kısaltıp yayınlamak. Ama çok fazla reklama boğarsan kesinlikle o kazandığın ziyaretçilerin senden vazgeçip başka kaynaklara yönelecektir.
3 kişi bu mesajı beğendi.