lostyazilim

PDF İndirme Sitemden Nasıl Para Kazanabilirim?

14 Mesajlar 1.931 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

alperenyld alperenyld Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1302
  • Beğeniler 331 / 227
  • Ticaret 34, (%97)

websitetr adlı üyeden alıntı

İlk burayı denedim reklamtrk.com

Bir saattir "Editör Onayı Bekliyor..." yazıyor... Geç mi bakılır yoksa onaylanmadığı anlamına mı geliyor?

Genelde çoğu site onaylanır hocam
Yapamadığınız yer. Varsa sorabilirsiniz

wmaraci
reklam

HelloWorld01 HelloWorld01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 532
  • Beğeniler 159 / 159
  • Ticaret 1, (%100)
websitetr hocam siteyi pm ile görebilir miyim?

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Uzun yıllar o tarz sitelerle uğraştım ve gerçekten aylık büyük meblalarda paralar kazandım. Yılların verdiği tecrübe ile söylüyorum. Kısa vadede yi kazanç elde edebilirsiniz ancak sonu yok bu işin. Çünkü başkasının yazmış olduğu kitaptan haksız kazanç sağlamış oluyorsunuz ve resmen sanal bir kitap korsanı oluyorsunuz.

Bu işin bir de yargı boyutu var. Bizzat tanıdığım ve bu işi yapan bir iki arkadaşın yayınevleriyle başşı ciddi anlamda derde girdi. Senin siteye uyarı link vesaire koyman bir anlam ifade etmiyor.

Adam diyor ki benim kitabımın ismini sitende kullanman içiçn benden izin aldın mı? Verecek hiçbir cevabın kalmıyor. Ben de çok karakolluk oldum ama Allahtan bir şey çıkmadı çünkü siteleri çoktan boşaltmıştım.

Eğer sitende duran altı yedi içerik telif ihlali olmayacak türden eserse o zaman hiçbir sıkıntı yok.

O zama da iki reklam firması önereceğim sana. Birincisi reklamtrk diğeri ise bc.vc sitesi. Reklamtrk siteleri inceler ve öyle krar verir ki muhtemelen sizin sitenin içerik sayısı az olduğu için kabul etmeyecektir.

En garantili olanı ise sadece bc.vc sitesiyle linkleri kısaltıp yayınlamak. Ama çok fazla reklama boğarsan kesinlikle o kazandığın ziyaretçilerin senden vazgeçip başka kaynaklara yönelecektir.
looktr websitetr LiDYASIZ

kişi bu mesajı beğendi.

websitetr websitetr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)

bulgay adlı üyeden alıntı

Uzun yıllar o tarz sitelerle uğraştım ve gerçekten aylık büyük meblalarda paralar kazandım. Yılların verdiği tecrübe ile söylüyorum. Kısa vadede yi kazanç elde edebilirsiniz ancak sonu yok bu işin. Çünkü başkasının yazmış olduğu kitaptan haksız kazanç sağlamış oluyorsunuz ve resmen sanal bir kitap korsanı oluyorsunuz.

Bu işin bir de yargı boyutu var. Bizzat tanıdığım ve bu işi yapan bir iki arkadaşın yayınevleriyle başşı ciddi anlamda derde girdi. Senin siteye uyarı link vesaire koyman bir anlam ifade etmiyor.

Adam diyor ki benim kitabımın ismini sitende kullanman içiçn benden izin aldın mı? Verecek hiçbir cevabın kalmıyor. Ben de çok karakolluk oldum ama Allahtan bir şey çıkmadı çünkü siteleri çoktan boşaltmıştım.

Eğer sitende duran altı yedi içerik telif ihlali olmayacak türden eserse o zaman hiçbir sıkıntı yok.

O zama da iki reklam firması önereceğim sana. Birincisi reklamtrk diğeri ise bc.vc sitesi. Reklamtrk siteleri inceler ve öyle krar verir ki muhtemelen sizin sitenin içerik sayısı az olduğu için kabul etmeyecektir.

En garantili olanı ise sadece bc.vc sitesiyle linkleri kısaltıp yayınlamak. Ama çok fazla reklama boğarsan kesinlikle o kazandığın ziyaretçilerin senden vazgeçip başka kaynaklara yönelecektir.

Detaylı anlatımınız için teşekkürler.

Örnek olarak; İki tanesi telif içerebilir sanıyorum, bir tanesinin son baskısı yapılalı 10 yıl olmuş... Geriye kalanları direkt olarak resmi sitelerde yer alan PDF'ler... Dağınık bir şekildeydi ben hepsini tek sayfaya koydum...

Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al