nankatsu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar plesk panelde htaccess dosyası çalışmıyor. Yani içine bi yönlendirme kodu eklıyorsun çalışmıyor. Yani htaccessi silmişsin veya bırakmışsın fark etmiyor. İçine ne kodu eklesen çalışmıyor neden olabilir acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Plesk panel asp tabanlı olduğu için çalışmaz. sunucudaki web.config dosyasını düzenlemelisiniz.
htaccess wordpress ve linux sunucular içindir.
nankatsu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam sunucum zaten linux yani hosting olarak linux hosting kullanıyorum windows hosting değil. Panel olarak plesk kullanıyorum sadece.
nankatsu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tesekkurler hocam yalnız izinlerde sorun yok. Yani birine güvenlik optimizasyonu yaptırmıştım o engellemiş sanırım bunu adama da ulasamıyorum lazım olmamıstı ılk kez lazım oldu yenı farkettım. Bi araştırdım muhtemelen güvenlik için kapatmış.
apache / httpd ayarlarında ( bu ayar servis planlarında ki oluşturduğunuz plan seçeneği içerisinde mevcut veya domain web site barındırma ayalarında mevcut ) Options +FollowSymlinks oluşturma ve yönlendirme komutunu yasakla seçeneği var.
Bir yerde bu şekilde anlatılmış. Bu plesk panelde options+followsymlinks bölümüne nasıl ulaşabilirim acaba? Sanırım bunu kapatmış, çünkü htaccess normal yüklü izinleri normal full izin versem bile görmüyor yani, galiba bu özellik kapatılmış pleskten