lostyazilim
tr.link

png vs. resmin içine bordor vs. (yardım)

3 Mesajlar 438 Okunma
lstbozum
tr.link

kifFOX kifFOX WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek e-ticaret sorumlusu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
png bir resmim var bu resmin içinde bir v harfi var bu v harfine border gibi bir efek eklemek istiyorum fare üzerine geldiğinde bu efek oluşsun istiyorum ama ben css hover özelliğini kullandığımda resmin dış çerçevesine oluyor malum ben resmin backgraund kapsasın istemiyorum. bunu nasıl yapa bilirim imkan varmı.

wmaraci
reklam

creed74 creed74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 33 / 388
  • Ticaret 45, (%100)
kifFOX

buna imkan yok, yapmak istediğiniz şey için resmi 2 farklı resme dönüştürün, border ve V harfi şeklinde, border resmini V resminin bulunduğu alana arkaplan olarak atayın, böylelikle hover efekti sadece V harfine etki edecektir.

kifFOX kifFOX WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek e-ticaret sorumlusu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
öncelikle teşekkürler.

not: (v harfi bir slider resimlerinin üstünde duruyor mause onun üzerine geldiğinde ve harfi biraz parlasın mantık bu aslında firmam logosu : ) ) Dediğiniz mantık bir bakıma doğru ama bu sefer v harfinin altındaki borderli v harfinin borderi direk yukarı yansıyacaktır. V harflerinin büyüklüklerinin aynı olduğunu var sayarsak. Ama sizin dediğinizden yola çıkarak söyle bir şey yapabilirim. Js ile fare üzerine geldiğinde bu resmi gösterme diğer resmi göster gibi bir şey ola bilir. Ama bunda da resmin boyutlarını ola bildiğince düşük tutmam lazım ki geçişlerde ilk yüklemede bekleme olmasın.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al