-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ben çok forum açtım, çok forum kapadım.
1 Haftada Alexada Türkiyede 10K'ya girdim. Başarılı bir ekiple, fakat başarının sırrı özgünlüktende geçiyor ama temanızında size ait olmasını öneririm.
Warez temalar olursa zaten iş batıyor. Sağlam bir ekibiniz olması lazım özellikle işe Vbulettinle girmenizi öneririm, MyBB ücretsiz olduğu için çoğu kişi önemsemiyor. Eğer gerçekten bir proje yapacaksanız bunun ilk 3,4 ayı belirlenmiş bir düzene göre devam etsin.
"Webmaster demek emek demektir. Sen başkalarının emeklerini düşünmeyip warez olarak kullanıyorsan kullanıcılarına da saygın yok demektir."
Sizlere tavsiyem sürekli çabalayan azimli kişiler olun. Hiç bir zaman pes etmeyin çizginizi ve rotanızı belirleyerek hareket edin.
Saygılarımla...
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Valla forum işleri uğraşacak gibi değil fakat hırsı ve sabrı olan gayet iyi şekilde ilerliyor. Dediğim gibi bir çok forum açtım, özel temalar. Özgün içerikler birsürü ekip, logolar, yetkililer hepsi seçilmiş teker teker.
Fakat bide MyBB olunca amma uğraştırıcı. MyBB'yi tercih etmemin nedeni 10tr.net gibi ücretsiz forum servisinde 3-4 yılım. Orda öğrendim MyBB bilgim full düzeyde diyebilirim. Bu yüzden onu kurmuştum fakat, ekip dağılınca insanın tek başına uğraşası bile gelmiyor.
Bende şimdi wordpress blog işlerine girdim yavaş yavaş, hayırlısı neyse o olsun blog işleri daha rahat gibi görünüyor :)
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..