Beyler Bayanlar makale tamamen bana aittir . Şimdiden Teşekkürler . bu makalede sadece öğrenmiş olduğum ve izlenimlerimi paylaştım :)

Profesyonel Web Sitesi Hazırlamak

Kurumsal Web Tasarımlar yüksek kaliteli ve özgün içeriğe sahip olmadılır . Tabiki görsel içerik bir o kadarda önemli Google’ın son algoritma güncellemelerini sadece kullanıcı deneyimi üzerine yaptığını düşünürsek kaliteli görsel içerik ziyaretçilerinizi sitenizde daha fazla zaman ayırmaya itecektir .

Konular Açıklayıcı Ve Kısa Tutulmalıdır:

Temel Konular oldukça açıklayıcı olmalıdır . Örneğin Kullanıcınız site içerisinde dolaşırken kaybolmamalı ve iletişim bilgilerinize ulaşırken arifin mancester’a attığı gole kadar gitmemelidir .

Mobil Uyumlu ve Duyarlı Web Tasarımlar Tercih Edin:



Daha Fazla Web trafiği ve kullanıcı hepimiz için önemlidir. son dönemde internet kullanımında %55 ile bilgisayarların önüne geçen mobil kullanım küçümsenmeyecek bir orandır ve dikkate alınmalıdır. Responsive sitelerin google bazında daha fazla sevildiğini unutmayın .

Görsel Kullanımının Önemi:

Etkili Web Tasarımlarda öne çıkan konulardan bir taneside etkili görsel kullanımıdır. görsel kullanımındaki önemli etkilerden bir taneside yapmış olduğunuz web tasarımlara uygunluk göstermesi . Renk uyumu ve resim geçişleri gayet yumuşak olmalıdır . Ayrıca kullanılan görseller hazırlanmış olan Web Sitesinin temasına uygun olmalı .

Metin Kullanımı:



Kaliteli Web Tasarım işleri içerisinde etkili bir metin olmadan tasarımdan öteye geçemez . web Sitenize Mutlaka Blog ekleyin ve düzenli olarak web sitenizin konusuyla ve temasıyla alakalı makleler yazın . unutmayın bu makaleler özgün olmalıdır kopyala yapıştır makalelerle bir arpa boyu ilerleyemezsiniz . Dikkat etmeniz gereken bir diğer husus Web Sitenizde çok yazı olmamalı ve sitenizi ziyaret eden kullanıcı bu yazılar içerisinde boğulmamalı .

Paylaşılabilir Ve Sosyal Medya Dostu Olun:



Son 5 6 yıl içerisinde sosyal medyanın önemi bir kat daha arttı ve artık markalar ve şahıslar sosyal medyayı etkin kullanmanın yollarını aramaya başladı ve bu ihtiyaç yeni bir meslek dalını ortaya çıkarttı . Sosyal Medya Uzmanlığı . hazırlanmış olan Web Sitenizin Mutlaka 1 2 tane Sosyal Medya hesabı olsun ve buralardan düzenli paylaşımlarda bulunun .

Sonuç :

hazırlanmış olan Web Siteniz özgün ve kullanıcı dostu olmalı . kaliteli makale vc görsellerle süslenip kullanıcıya sunulmalı . ve tüm bunlar için Profesyonel Web Tasarım desteği almanızı tavsiye ederiz.