-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir oyun haberleri kategorisi altında haber sitem var.50 günlük oldu.Fakat istediğim hiti alamadım.Yaptığım emekler boşa gitti galiba.Şöyle birşey düşünüyorum.Bir subdomain adı altında flash oyun sitesi açıcam burdan hit alamaya çalışıcam.Bu sıralarda da haber eklemeye devam edicem.Böyle olması sizce nasıl olur?
Fenerbahçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Flash siteyle uğraşmak yerine siteyle ilgilenirsen daha çok hit toplarsın bence sitenize baktım ama genelde hep ordan burdan kopyala yapıştır olarak makale girmişsiniz oynadığınız oyunları vs yada haberleri kendi dilinizden yorumlarsanız ve youtube kanalınız var zamanınızda varsa sesli oyun anlatımları incelemeleri bölümler vs videolar çekebilirseniz zaman içinde aradığınız hite ulaşırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aynen benım gıbı sabırsızsın daha yenı acmıssın sıteyı bıraz daha ugras verırsen ıyı kotu bır hıt yakalarsın mesela ben bır teknolojı sıtesı actım 1 haftadır yayın giremedım bu gidişle satacagım :) emek ısteyen bır ıs haber sitesi ama bır sekılde ekmek yersın diye dusunuyorum ılgılenırsen
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence copy paste de bir sorun görmüyorum. Ancak sitenizi tanıtmanız lazım facebookta kendinize bir hayran kitlesi oluşturmalısınız