-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar şu an net piyasasında daha önce yapılmayan benzeri olmayan bir projem var bunu nasıl koruma altına alabilirim ? Bir firmaya yada şahısa siteyi yaptırmak için projemi anlatmam lazım çok kolay bir şekilde biz yapamayız deyip arkamdan projeyi gerçekleştirebilirler bunu nasıl aşıcam
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Markan varsa projede tescille
Yok somut birşeyler varsa projende patent yapman lazım
Web işini yaptiracagin firmayla noter üzerinden anlaşma yapabilirsin
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu baltalamak gibi olmasın koruma altına almak istiyorsun siteyi yapacak kişiye anlatamam diyorsun merak ettim projeni yapınca reklamını yapta burdan bakalım 7 milyar insanın aklına gelmeyen sana gelen neymiş başarılar şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
elinde sonunda senin benzerini yapacaklar, önemli olan ilk olma avantajını kullanarak insanların aklında yer etmek ve bu sayede insanların seninkinden sonra çıkacak benzer projelere çakma proje gözüyle bakabilmesini sağlamak.
Bakınız Facebook piyasada çakmaları kaynıyor ama ilgi gösteren yok, çünkü markalaştı ve herkes tarafından biliniyor, ha öyle 1-2 günde olan bir şey değil tabi, uzun soluklu bir iş.
Twitter ise açılmadan önce yanılmıyorsam bir deneme sürümü olarak çıktı piyasaya , düşün yani tam olarak reklamını bile yapmıyor deneme amaçlı bir müddet çalıştırıyorlar siteyi.
Tabi işin patent konusunu bilmiyorum ama :
Marka yok domain ve proje detaylari hazir hocam. Projeyi aciladiktan sonra ufak degisikliklerle yapabilme ihtimalleri var ben hicbir sekilde yapilmasim istiyorum mumkun mu acaba
demek yanlış bence. elinde sonunda patentin bile olsa çakması olacaktır, önemli olan senin markalaşabilmen. (Bence)
Not: ama tabi her ihtimale karşı proje üzerinde bir hak iddia edebilmen gerekir, işte işin o kısmını bende merak ediyorum, ne yapılabilir? Fikir patenti diye bir şey var mıdır?
---