lostyazilim
tr.link

Projeni Anlat Hosting'i Kap

13 Mesajlar 1.687 Okunma
lstbozum
tr.link

muratgny4254 muratgny4254 Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Sosyal medya Hizmetleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 161 / 94
  • Ticaret 23, (%96)

Merhaba Değerli Okurlar,
Çoğu projeye başlayan arkadaşımızın fazla bütçesi olmuyor ve en önemli araç olan hosting'i alamıyorlar bizde siz değerli WM ARACI üyelerine özel bu kampanyayı yapıyoruz.Yorum kısmında projenizden kısaca bahsedin PM ile bilgilendirilip hostinginiz aktif edilecektir (1 Yıllık).

|birimhost.com|www.birimhost.com|

wmaraci
reklam

Gokhan0719 Gokhan0719 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sıvacı ustası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 29 / 81
  • Ticaret 11, (%100)
benim anlamadığım vatandaş size neden projesini anlayacak. Eğer iyilik yapmak istiyorsanız bütçesi olmayan 3 5 arkadaşa sponsor hosting temin edebiliriz demeniz yeterli olurdu
MuratCENGEL asonons apkfriv

kişi bu mesajı beğendi.

Gopher Gopher We Love Google! Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 35 / 191
  • Ticaret 0, (%0)
Gokhan0719 Hocam bence güzel bir uygulama tanıtım için.

Arkadaşın da amacı şudur belki;

Şimdi 10 kişiye bedava vereceğiz derse inanan bana sırf bedava olduğu için forumdaki bir çok kişi hosting paketi alacak. Şöyle köşede dursun backlink veririm kafasıyla. E ne olacak bu şekilde? gerçekten ihtiyacı olan kişilerin hakkını yiyecek bu adamlar.

Bu şekilde gerçekten maddi durumu olmayan kişiler site fikirlerini konularını belirtip hosting almaları daha uygun bence.

Şunu da belirtmek isterim. Proje fikrinizin gerçekten eşsiz ve çok değerli olduğunu düşünüyorsanız yazmayabilirsiniz. Oldukça doğal. hani zaten öyle büyük bir proje için büyük bir yatırım gerekir. Öyle bedava hostingle olmaz yani. Daha erken demektir.

iyi forumlar.
FarkliAdam MehmetMasa 73204

kişi bu mesajı beğendi.

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Bence güzel çalışma çalınmasından korkacağınız muazzam bir projesi olmayanlar için güzel kampanya. İnşallah gerçekten ihtiyacı olanlar nasiplenebilir.
apkfriv 73204

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

nirva nirva WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 26 / 62
  • Ticaret 6, (%100)
Gokhan0719 adam projeden kabaca bahsedin diyor bence önüne her gelene hosting verecek değil ya. Bu arada hosting ihtiyacı olan bana ulaşsın projesini anlatmasına da gerek yok kendi reseller hesabımdan paylaşacağım
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel bir konu olmuş, önerim 1 yıl ile sınırlandırmasanız yani kişilerin projelerini önce inceleyip daha sonra resmiyete dökseniz resmiyetten kastım hosting açıp yardımcı olsanız Gopher arkadaşımızda yorumunda belirtmiş gerçekten ihtiyacı olanların yanı sıra farklı yollardan faydalanacak kişilerin işlerini halletmeleri de olabilir.
Tavsiyem önce projeye bakın gelişime açık ise yardımcı olun, ve her 3 ayda bir kontrol edin. Baktınız ki proje uygun değil iptal edin.

Gokhan0719 Gokhan0719 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sıvacı ustası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 29 / 81
  • Ticaret 11, (%100)
Kısaca söylemek gerekirse beni anlayan anladı fazla söze gerek yok

• Üyelik 04.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 161 / 94
  • Ticaret 23, (%96)

Gokhan0719 adlı üyeden alıntı

benim anlamadığım vatandaş size neden projesini anlayacak. Eğer iyilik yapmak istiyorsanız bütçesi olmayan 3 5 arkadaşa sponsor hosting temin edebiliriz demeniz yeterli olurdu

her önüne gelene hosting sağlarsak gerçek proje sahibi insanlara sıra gelmez birde bu yönden bak :)

• Üyelik 04.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 161 / 94
  • Ticaret 23, (%96)

Didimedya adlı üyeden alıntı

Güzel bir konu olmuş, önerim 1 yıl ile sınırlandırmasanız yani kişilerin projelerini önce inceleyip daha sonra resmiyete dökseniz resmiyetten kastım hosting açıp yardımcı olsanız Gopher arkadaşımızda yorumunda belirtmiş gerçekten ihtiyacı olanların yanı sıra farklı yollardan faydalanacak kişilerin işlerini halletmeleri de olabilir.
Tavsiyem önce projeye bakın gelişime açık ise yardımcı olun, ve her 3 ayda bir kontrol edin. Baktınız ki proje uygun değil iptal edin.

1 Yıl derken test için zaten proje başarılı olursa sınırsız hizmet bile sağlarız

• Üyelik 04.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 161 / 94
  • Ticaret 23, (%96)

Gopher adlı üyeden alıntı

Gokhan0719 Hocam bence güzel bir uygulama tanıtım için.

Arkadaşın da amacı şudur belki;

Şimdi 10 kişiye bedava vereceğiz derse inanan bana sırf bedava olduğu için forumdaki bir çok kişi hosting paketi alacak. Şöyle köşede dursun backlink veririm kafasıyla. E ne olacak bu şekilde? gerçekten ihtiyacı olan kişilerin hakkını yiyecek bu adamlar.

Bu şekilde gerçekten maddi durumu olmayan kişiler site fikirlerini konularını belirtip hosting almaları daha uygun bence.

Şunu da belirtmek isterim. Proje fikrinizin gerçekten eşsiz ve çok değerli olduğunu düşünüyorsanız yazmayabilirsiniz. Oldukça doğal. hani zaten öyle büyük bir proje için büyük bir yatırım gerekir. Öyle bedava hostingle olmaz yani. Daha erken demektir.

iyi forumlar.

Beynimi okudun sanki :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al