-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Görsel ekleyemedim bu nedenle görsellerin linkini ekledim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php developer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Rakip sitenin alexa üzerinde 230 backlinki mevcut sizin 0 bu yüzden kaynaklanıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İstatistik dedin de gerçek istatistik vereceksin sandım :) 24 tane indexi ile ile 1 milyona yakın aylık ziyaretçi alan site biliyorum. Orada tek dikkate değer istatistik backlink.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
2 site isminide yollarsan bir inceleyeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
kadirckr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google "aaa bu site ozgunmus hadi one atalim" demez. Ozgunluk ve kalite uzun vadede ise yarar. Bazi sorgularda gucsuz sitelerde ustte cikabiliyor bu normal cunku google site yarıştırma degil, insanlara bilgi vermeyi amaclar. Ayni zamanda siralamalar degisebilir. Arama motoru senin sadece forumdam okudugun kadariyla degil ki yani ozgun icerik, guncel icerikle biter mi? altin kriter backlinktir. Alexa ve Google iki ayri kurumdur fakat mantik olarak birbirlerini dogrularlar. Bir site cok hit alirsa alexa siralamasi artar cunku alexa bu durumu anlayabiliyor, alexa hitin geldigi kaynaga göre deger bicmez. Rakip analizi yapmak zor degil tam tersine cocuk oyuncagidir. Ayni zamanda zevklidir cunku tam isabet icerikler boyle uretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Sosyal medya backlink calismasi yapabilirim dilerseniz. Anahtar kelime index ve alexa konusunda ciddi yararlari var. Bunu 100lerce kisiye linkleme yapmis biri olarak söylüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tüm yorumları okudum tek tek, tabi ki alexa degerlerine göre pay çıkarmıyorum kendime yada sadece site analizi ile istatistik çıkardıgımı iddaa etmiyorum başlık ve içerik o yönde olmuş özür dilerim. Rakip analizi konusunda pasif kalıyorum detaylı bir araştırma yapacagım bu konularda