HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bağlı olduğum hosting rar dosyalarını siliyor. rar dosyalarımın içinde excel word office dökümanlarım var. rar dosyası ile içindeki döküman dosyaları aynı.
rar dosyasını silip xls dökümanı rardan çıkarıp yine aynı linke nasıl koyarım.Link kaybolmaması lazım çünkü bir çok sayfada link paylaştım
Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
301 redirect yaparak problemi giderebilirsiniz.
Websitenizin htacess dosyasını açın. Alttaki kodu ekleyin ;
Redirect 301 /abcde.rar /abcd.xls
Yukardaki kod ile google a eski abcde.rar olan dosyamı abcd.xls olarak değiştirdim demek istiyorsunuz.
Sonuç olarak
www.test.com/abcde.rar girdiğinizde otomatik olarak abcde.xls linkine yönlenecek ve birçok yerde paylaştığınız link de bozulmayacakdır. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Developer & Network Admin.
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aercan adlı üyeden alıntı
301 redirect yaparak problemi giderebilirsiniz.
Websitenizin htacess dosyasını açın. Alttaki kodu ekleyin ;
Yukardaki kod ile google a eski abcde.rar olan dosyamı abcd.xls olarak değiştirdim demek istiyorsunuz.
Sonuç olarak
www.test.com/abcde.rar girdiğinizde otomatik olarak abcde.xls linkine yönlenecek ve birçok yerde paylaştığınız link de bozulmayacakdır. Kolay gelsin.
hocam 301 redirect in yönlendirme olduğunu öğrendim.peki rar dosya özünde yine rar dosya olacak sadece xls ye yönlendirecek.
Hosting taramma yaparken rar dosyayı yine bulup silecek adamlar hiç bir şekilde rar dosya kabul etmiyor.
yani amacım hosting rar dosyalarımı silmesin onları kolay bir şekilde xls ye döndüreyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
satlas adlı üyeden alıntı
hocam 301 redirect in yönlendirme olduğunu öğrendim.peki rar dosya özünde yine rar dosya olacak sadece xls ye yönlendirecek.
Hosting taramma yaparken rar dosyayı yine bulup silecek adamlar hiç bir şekilde rar dosya kabul etmiyor.
Hocam rar dosyasına ihtiyacın yokki. Sen rar dosyasını hosta koymayacaksın , direk rar dosyası hangi dizinde bulunuyorsa o xls dosyanı oraya koy. Eski rar dosyası linkine tıklayanlar senin 301 yönlendirmede verdiğin xls dosyasına yönlenecek. Yani senin tam istediğin şey olacak.
Php Developer & Network Admin.
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
StrCod adlı üyeden alıntı
uzantısını değiştir html yap jpg yap nezaman kullanıcaksın indirdiğinde bilgisayara tekrar .rar olarak değiştirirsin
bu yönetemi binlerce üyeye izah edemem mali bir siteyiz portal ve forumda sürekli dosya yüklenip indiriliyor.
Hosting rar gördümü siliyor.
200 yakın rar uzantısı var 1 rar dosyası 20 den fazla sayfada link verilmiş
Ek Olarak:
aercan adlı üyeden alıntı
Hocam rar dosyasına ihtiyacın yokki. Sen rar dosyasını hosta koymayacaksın , direk rar dosyası hangi dizinde bulunuyorsa o xls dosyanı oraya koy. Eski rar dosyası linkine tıklayanlar senin 301 yönlendirmede verdiğin xls dosyasına yönlenecek. Yani senin tam istediğin şey olacak.
hosting uyardı düzelt yoksa yine silinecek
200 den fazla önemli link verimiş rar dosyam var.geçmiştekileri kurtarmak istiyorum
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorunu çözdüm linedic hostingi değiştireceğim.millet çağ atlarken biz rar yasaklıyoruz.rar yasaklanırmı hiç.
rar yasaklamayan kalteli adam gibi site kapatmayan hostig varmıdır.parası önemli değil ucuz etin yahnisi yavan oluyor bıktık artık.
şu saçmalıklarla uğraşana kadar 10 tane mevzuat yazı yazardım
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master