lostyazilim

Referans link yapmak ?

13 Mesajlar 4.430 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mile1858 mile1858 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 191 / 51
  • Ticaret 2, (%100)
sovetski Süpersin ya hiç yoktan iyidir foruma üye olanlara referans linki versin ve kaç kişi aktif olarak getirdiğini göstersin yeterli zaten forum olarak kullanmayı düşünmüyorum forum kısmını kaldırmayı bile düşünüyorum eklenti yeterli :)

wmaraci
reklam

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

ramazan1478 adlı üyeden alıntı

sovetski Süpersin ya hiç yoktan iyidir foruma üye olanlara referans linki versin ve kaç kişi aktif olarak getirdiğini göstersin yeterli zaten forum olarak kullanmayı düşünmüyorum forum kısmını kaldırmayı bile düşünüyorum eklenti yeterli :)

Eklenti sadece forumda çalışıyor, yani forum dışında kullanmanız için kodlama bilgisi gerektirir, zaten kodlama bilginiz var ise uyarlamak çok vaktinizi almaz.

mile1858 mile1858 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 191 / 51
  • Ticaret 2, (%100)
Ultibil Sen resmen sistemi açıklamışsın veritabanını ayarlayıp refleri eklemek ve tabloda listelemek kalmış teşekkür ederim hemen deniyorum.

Ek Olarak:

sovetski adlı üyeden alıntı

Eklenti sadece forumda çalışıyor, yani forum dışında kullanmanız için kodlama bilgisi gerektirir, zaten kodlama bilginiz var ise uyarlamak çok vaktinizi almaz.

Düşünki index php 'yi sıfırlayıp kendi indeximi yazıcağım ve kayıt kısmını kullanacağım + tavsiye ettiğin eklentiyi hazır sistem binevi ama önce ultibil'in tavsiyesine göz atıyorum.Hazırdan kaçmak daha iyidir. :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al