lostyazilim

Rekabeti Yüksek Kelimelerde Yükseliş Stratejisi

7 Mesajlar 958 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Erhanyavuz91 Erhanyavuz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)
Merhabalar, öncelikle herkese hayırlı geceler.
Benim şöyle bir sorum var:
Sağlık konulu sitede el yarası, ağız yarası,dil yarası, ayak yarası vs.. gibi kelime gruplarında yükseliş sağlamak için bir süre ana alan adına tanıtım yazıları aldıktan sonra yayınlamak ve zamana bırakmak yeterli olur mu ? Ya da bu konularda makale yayınladıktan sonra bu konulara yönelik tanıtım yazıları almak mı mantıklı olur? Her yayınladığım konu için tanıtım yazısı almaktan başka çözüm yolları olmalı diye düşünüyorum.
Oldukça nadir görülen aranma hacmi düşük sendromlar ile ilgili yazılar yazarken sıralamaya her türlü giriyoruz ancak aranma hacmi yüksek kelimelerde nasıl bir strateji izlemeliyiz?
Kısaca yazacağımız seo uyumlu makalelerin yükseliş sürecini en doğru şekilde yönetebilmek için tanıtım yazısı silahını nasıl kullanmalıyız?

Not: Bu konuda önereceğiniz makaleler varsa okumaktan keyif alırım.
ferzileyto

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

the the Mekatronik.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 892
  • Beğeniler 282 / 269
  • Ticaret 0, (%0)
Anahtar kelimeniz ilgili sayfanızın urlsinde, h taglerinde, resim alt etiketlerinde, açıklama ve başlığında olup olmadığını kontrol edin ve ilgili sayfanızın kelimeye oranın %2'den fazla olmasına dikkat edin. İyi Çalışmalar.
Erhanyavuz91

kişi bu mesajı beğendi.

Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Yıllardır tanıtım yazısı satın alıyorum özellikle son güncellemelerden sonra bir hayli tanıtım yazılarının etkisini azalttı google, özellikle exact match anchor kelimelerde. Yani anahtar kelimen ağız yarası ise ve doğrudan ağız yarası kelimesine dofollow backlink alıyorsan kıpırdatmıyor bile yerinden.

Aranma hacmi yüksek kelimelerde yakaladığım başarılar var önceki dönemlerde de şuanda da. Önceden 15-20 news kayıtlı siteden tanıtım aldığınızda kafaya vuruyordunuz. Şimdi olay değişti.

Şimdi ise net olarak deneyimlediğim kadarı ile konuşmam gerekirse,

1- Öncelikle yazı içeriği çok zengin olacak. Eskisi gibi aynı konuyu 5 farklı başlığa ayırıp 300 kelimelik 5 makale girmektense tek makalede 1500 kelime yazarak makale otoritesini üst düzeyde tutmak çok önemli.

2- Yazı içerisinde anahtar kelime yoğunluğundan görsel kullanımına, videolu anlatımdan yazıdan çıkan "kaynak" sitelere backlinke kadar birçok makale içi seo mevzusuna dikkat etmek gerekiyor.

3- Domain otoritesi çok önemli

4- Yazının sosyal medya platformlarında ve konu ile ilgili forum tarzı otoriter topluluklarda paylaşılması çok önemli. Özellikle google plus artılamalarını faydası çok olumlu yönde.

5- Son olarak da makale için backlink stratejisi yapıp para ödemeden organik backlinkler elde etmeniz çok önemli.

Bu yukarıdakiler için neler yapabilirsiniz :

1- Bildiğiniz alanda websitesi açmanız başta şart. Başka sitelerde derleme toplama yazılar , content spinler , translate yazılar iş görmüyor. Anahtar kelimeler ve alt başlıklar iyi seçilip gerçekten kullanıcının faydasına olacak ve 1000 + kelimelik yazılar oluşturulmalı.

2- Yazı içi seo için Google kendi sitesinde anlatımlara bol bol yer veriyor ayrıca backlinko , neil patel vb gibi uzmanların çok sağlam anlatımları mevcut.

3- Organik link inşası ve 1. maddedeki otoriter yazılar ile domain otoritenizi artırabilirsiniz.

4- Sosyal medyada paylaşım için kelimenin tam anlamı ile 40 takla atmanız gerekir. Bir örnek, wordpress için sosyal medyada paylaş link açılsın, kaynak açılsın tarzı eklentiler var, pay with a tweet , social locker vb gibi. "Ağız yarası" için güzel bir pdf döküman hazırlarsınız , social locker eklenti ile kilitlersiniz, bunun ücretsiz indirilebilmesi için sosyal medyada 1 kez paylaşılması gerekir böylece insanlar paylaşırlar.

5 - Bunun da birçok yolu mevcut, backlinko sitesinde bulabilirsiniz.
melankolia Erhanyavuz91 mpolat

kişi bu mesajı beğendi.

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Ayrıca şuan sitenizi incelerim ağız yarası kelimesi için birkaç önerim var. ağız yarası aramasında ilk 2 sırada sabah'ın sitesi çıkıyor sonrasında faydalarizararlari diye bir site.

- Makalenizi 300-400 kelime daha uzatın.
- Birkaç kaynak daha ekleyin nofollow olarak.
- Yazının tarihini güncelleyin.

Sonrasında webmasters tools'tan tekrar google gibi getir uygulayın tekrar.

SOn olarak da En az 60 farklı kişiden facebook paylaşımı ve en az 10 google + paylaşımı almaya çalışın. Google + için forumdan gönüllü çıkacaktır, facebookta reklam verebilirsiniz. Rakip sitenizin yazısı facebook'ta 55 paylaşım almış sizinki 5 paylaşım.
Erhanyavuz91 mpolat

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

the adlı üyeden alıntı

Anahtar kelimeniz ilgili sayfanızın urlsinde, h taglerinde, resim alt etiketlerinde, açıklama ve başlığında olup olmadığını kontrol edin ve ilgili sayfanızın kelimeye oranın %2'den fazla olmasına dikkat edin. İyi Çalışmalar.

Teşekkür ederim, dikkat edeceğim.

• Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Yıllardır tanıtım yazısı satın alıyorum özellikle son güncellemelerden sonra bir hayli tanıtım yazılarının etkisini azalttı google, özellikle exact match anchor kelimelerde. Yani anahtar kelimen ağız yarası ise ve doğrudan ağız yarası kelimesine dofollow backlink alıyorsan kıpırdatmıyor bile yerinden.

Aranma hacmi yüksek kelimelerde yakaladığım başarılar var önceki dönemlerde de şuanda da. Önceden 15-20 news kayıtlı siteden tanıtım aldığınızda kafaya vuruyordunuz. Şimdi olay değişti.

Şimdi ise net olarak deneyimlediğim kadarı ile konuşmam gerekirse,

1- Öncelikle yazı içeriği çok zengin olacak. Eskisi gibi aynı konuyu 5 farklı başlığa ayırıp 300 kelimelik 5 makale girmektense tek makalede 1500 kelime yazarak makale otoritesini üst düzeyde tutmak çok önemli.

2- Yazı içerisinde anahtar kelime yoğunluğundan görsel kullanımına, videolu anlatımdan yazıdan çıkan "kaynak" sitelere backlinke kadar birçok makale içi seo mevzusuna dikkat etmek gerekiyor.

3- Domain otoritesi çok önemli

4- Yazının sosyal medya platformlarında ve konu ile ilgili forum tarzı otoriter topluluklarda paylaşılması çok önemli. Özellikle google plus artılamalarını faydası çok olumlu yönde.

5- Son olarak da makale için backlink stratejisi yapıp para ödemeden organik backlinkler elde etmeniz çok önemli.

Bu yukarıdakiler için neler yapabilirsiniz :

1- Bildiğiniz alanda websitesi açmanız başta şart. Başka sitelerde derleme toplama yazılar , content spinler , translate yazılar iş görmüyor. Anahtar kelimeler ve alt başlıklar iyi seçilip gerçekten kullanıcının faydasına olacak ve 1000 + kelimelik yazılar oluşturulmalı.

2- Yazı içi seo için Google kendi sitesinde anlatımlara bol bol yer veriyor ayrıca backlinko , neil patel vb gibi uzmanların çok sağlam anlatımları mevcut.

3- Organik link inşası ve 1. maddedeki otoriter yazılar ile domain otoritenizi artırabilirsiniz.

4- Sosyal medyada paylaşım için kelimenin tam anlamı ile 40 takla atmanız gerekir. Bir örnek, wordpress için sosyal medyada paylaş link açılsın, kaynak açılsın tarzı eklentiler var, pay with a tweet , social locker vb gibi. "Ağız yarası" için güzel bir pdf döküman hazırlarsınız , social locker eklenti ile kilitlersiniz, bunun ücretsiz indirilebilmesi için sosyal medyada 1 kez paylaşılması gerekir böylece insanlar paylaşırlar.

5 - Bunun da birçok yolu mevcut, backlinko sitesinde bulabilirsiniz.

Öncelikle zaman ayırıp deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Deneyimlerinizden anladığım kadarıyla artık tanıtım yazısını nasıl kullanacağını düşünmek yerine içeriği nasıl daha zengin hale getirebilirim diye düşünmeliyim. Domain otoritesini en doğru şekilde yükseltmek için çabam mevcut ancak sosyal medya konusunda sizinde farkettiğiniz gibi herhangi bir çalışmam yok. Bundan sonrası için öncelikli olarak içeriği daha fazla nasıl zenginleştirebilirim ve sosyal medyayı en etkin nasıl kullanırım sorularına yöneleceğim.
Birkaç gün baclinko yu inceleyeceğim, benim için faydalı olacak. Hayırlı geceler.

the the Mekatronik.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 892
  • Beğeniler 282 / 269
  • Ticaret 0, (%0)

Erhanyavuz91 adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim, dikkat edeceğim.

rica ederim :)

Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al