netbozum
tr.link

Reklam Firmaları ve Sayım Oranları

6 Mesajlar 1.077 Okunma
acebozum
tr.link

Jih4d Jih4d Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ne iş olsa yaparım abi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 0 / 136
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Reklamx ve logro adlı firmalar ile çalışıyorum, reklamx'ten splash, logro firmasından ise bilindiği üzere PPC reklam alıyorum. Bahsi geçen bu arkadaşlar sayım oranlarının %90 - %95 olduğunu belirtiyor, Google Analytics ile karşılaştırdığımda splash reklamda tekil gösterimin 1/4 oranında eksik sayım olduğunu farkettim. PPC reklamda ise denemek amacıyla birkaç tane değişik Türk ip adresinden tıklama yaptım ancak sadece bir tanesini saydı.

Sadede gelecek olursak bu adı geçen firmalar hakkında geçmişi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum ve önerebileceğiniz kaliteli firmalar varsa onları öğrenmek istiyorum.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
ErastotaNes

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

spantone spantone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Satis Danismani
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Logro devri kapandı ödemeleri yapmıyor.. Ben sahsen tum reklamlarini kaldirdim defalarca destek acmama ragmen cevap verme geregi bile duymadilar...
Reklamx suanda en guvenilir firma durumunda pazartesi odemeni istiorsun carsamba yatiyor.. Sayıma gelince ip havuzları var yanılmıyorsam 12 saatte bir bosaltiyorlar, o yuzden Google Analytics ile karsilastirdiginda o farki goruyorsundur

Paylaşalım ki, kalitemiz artsın...

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
sayaçların hepside sorunlu algoritma tam yerine oturmuş değil her reklam şirketinde sayım oranlarında aşağı yukarı oynamalar mevcut.

• Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 0 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

spantone adlı üyeden alıntı

Logro devri kapandı ödemeleri yapmıyor.. Ben sahsen tum reklamlarini kaldirdim defalarca destek acmama ragmen cevap verme geregi bile duymadilar...
Reklamx suanda en guvenilir firma durumunda pazartesi odemeni istiorsun carsamba yatiyor.. Sayıma gelince ip havuzları var yanılmıyorsam 12 saatte bir bosaltiyorlar, o yuzden Google Analytics ile karsilastirdiginda o farki goruyorsundur

Analytics'den tekil hit olarak filtreliyorum, çoğul hit olarak baksam söylediğinizde haklısınız. 2 gündür karşılaştırıyorum sadece %25'ini sayıyor.

BRHMCR adlı üyeden alıntı

sayaçların hepside sorunlu algoritma tam yerine oturmuş değil her reklam şirketinde sayım oranlarında aşağı yukarı oynamalar mevcut.

1k, 2k hit saymasa anlayacağımda 10k'dan fazla hiti saymadı.

Ek Olarak: Google Analytics

Reklamx İstatistiği

wmaraci
wmaraci

spantone spantone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Satis Danismani
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Ip havuzu sistemini bilmiyorsun anlasilan. ip havuzunun mantigi reklamı goruntulendiginde goruntuleyen ip adresi, ip havuzuna kaydedilir ve ayni ip baska sitede dahi o reklamları gorse dahi sayim olmaz tabi ki ip havuzu sıfırlana dek. Yani ilk kimin sitesinde goruntulenirse o reklam parasini alir..

Paylaşalım ki, kalitemiz artsın...

• Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 0 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

spantone adlı üyeden alıntı

Ip havuzu sistemini bilmiyorsun anlasilan. ip havuzunun mantigi reklamı goruntulendiginde goruntuleyen ip adresi, ip havuzuna kaydedilir ve ayni ip baska sitede dahi o reklamları gorse dahi sayim olmaz tabi ki ip havuzu sıfırlana dek. Yani ilk kimin sitesinde goruntulenirse o reklam parasini alir..

Havuz olayının bu şekilde olduğunu bilmiyordum, teşekkürler bilgilendirme için. Ancak yinede 10k eksik saymasının açıklaması bu değil kanaatindeyim. Sektörümdeki lider sitelerin hiçbiri reklamx ile çalışmıyor çünkü.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al