Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Reklamx ve logro adlı firmalar ile çalışıyorum, reklamx'ten splash, logro firmasından ise bilindiği üzere PPC reklam alıyorum. Bahsi geçen bu arkadaşlar sayım oranlarının %90 - %95 olduğunu belirtiyor, Google Analytics ile karşılaştırdığımda splash reklamda tekil gösterimin 1/4 oranında eksik sayım olduğunu farkettim. PPC reklamda ise denemek amacıyla birkaç tane değişik Türk ip adresinden tıklama yaptım ancak sadece bir tanesini saydı.
Sadede gelecek olursak bu adı geçen firmalar hakkında geçmişi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum ve önerebileceğiniz kaliteli firmalar varsa onları öğrenmek istiyorum.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Satis Danismani
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Logro devri kapandı ödemeleri yapmıyor.. Ben sahsen tum reklamlarini kaldirdim defalarca destek acmama ragmen cevap verme geregi bile duymadilar...
Reklamx suanda en guvenilir firma durumunda pazartesi odemeni istiorsun carsamba yatiyor.. Sayıma gelince ip havuzları var yanılmıyorsam 12 saatte bir bosaltiyorlar, o yuzden Google Analytics ile karsilastirdiginda o farki goruyorsundur
Paylaşalım ki, kalitemiz artsın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sayaçların hepside sorunlu algoritma tam yerine oturmuş değil her reklam şirketinde sayım oranlarında aşağı yukarı oynamalar mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Satis Danismani
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ip havuzu sistemini bilmiyorsun anlasilan. ip havuzunun mantigi reklamı goruntulendiginde goruntuleyen ip adresi, ip havuzuna kaydedilir ve ayni ip baska sitede dahi o reklamları gorse dahi sayim olmaz tabi ki ip havuzu sıfırlana dek. Yani ilk kimin sitesinde goruntulenirse o reklam parasini alir..
Paylaşalım ki, kalitemiz artsın...