netbozum
tr.link

Reklam firmalarının kazıklamasından bıktık

3 Mesajlar 601 Okunma
acebozum
tr.link

dreamfancy dreamfancy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 154 / 71
  • Ticaret 3, (%100)
AdCash reklam firmasını kullanıyorduk ama taa ki darbeyi yiyene kadar, günlük 10 euro kazanan sitemiz artık 2 euro kazanmaya başladı. Üstelik sitemizin hitinde hiçbir değişiklik yok ve aksine artmış bir durumda. Lütfen bir Allahın kulu çıkıp bize tavsiyede bulunsun. AdCash'te pop-under falan kullanıyoruz kazançları ondan iyi oluyor baya elimizde olsa google adsense geçeriz ama oda bence gene az oran veriyor. Üstelik google adsense'de pop-under diye birşey yok. O yüzden bence sırf banner ile nereye kadar varılabilir bu kazançlarda?

AdCash'ın yaptığı bu darbeyi hiç anlamıyorum ama birisi açıklamasını yaparsa yada bir reklam firması önerirse sevinirim. Sitemizin günlük hiti 4k tekil hit adsense eklesem durum ne olur bilmiyorum ama burada deneyimli webmasterlarımız varsa lütfen tavsiye versin.

wmaraci
reklam

ChecK ChecK www.hburaktasyurek.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Server Uzmanı ve Php Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 78 / 121
  • Ticaret 28, (%100)
Bu aralar gerçekten reklam şirketleri azıtmış durumda. Benim en iyi gelir elde ettiğim sistem PopAdsdır. Yalnız direk olarak açmayın. Her tıklamada popup açılmasın. Aralarına biraz zaman koyun. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
dreamfancy

kişi bu mesajı beğendi.

dreamfancy dreamfancy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 154 / 71
  • Ticaret 3, (%100)
Yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim, çökmüş bir durumdayım çünkü çok sevinirim yardımcı olursanız :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al