-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Arkadaşlar kısa süre sonra (
www.teknobeyin.com) adlı sitemize reklam almaya başlayacağız. Ve reklamları tek panelden yönetebilmek için bir sistem yazdık. Reklam şekillerimiz; 468'e 60 (anasayfa), 468'e 60 (yazı içi) ve 125'e 125 reklam alanları.
Sizce bunun yanı sıra reklam şekilleri olmalı mı? Tanıtım yazısı, haber bültenleri gibi. Çünkü arkaplan reklamları vs. 'de varmış sanırım. Veya tamamen banner şeklinde mi reklam şekilleri olmalı? Bu konuda tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
Reklam ajanslarından haber bülteni tarzda da teklifler geliyor. Fakat tanıtım yazısı tarzda olmamalı diye düşünüyorum, bazen de olabilir diye düşünüyorum. Kısacası fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam çok karıştı reklam şekilleri konusunda.
İyi Çalışmalar
Teknobeyin.com — Teknolojinin Beyni
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Düşündüğünüz reklam şekilleri zaten en çok kullanılan 2 standart boyut. Tanıtım yazısı almanızı önermiyorum. Tanıtım yazılarının, site içeriği dışında olduğu için içeriği kirlettiğini düşünüyorum. Bence değmez yani. Yinede siz bilirsiniz.
Başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Atakan adlı üyeden alıntı
Düşündüğünüz reklam şekilleri zaten en çok kullanılan 2 standart boyut. Tanıtım yazısı almanızı önermiyorum. Tanıtım yazılarının, site içeriği dışında olduğu için içeriği kirlettiğini düşünüyorum. Bence değmez yani. Yinede siz bilirsiniz.
Başarılar :)
Yani şuan ki reklam şekilleri yeterli midir? Yani ek olarak başka kısımlara reklam eklememek mi daha iyi olur? Arkaplan reklam vs. sanırım yazı okuma konusunda problem yaratabilir. Çünkü birçok teknoloji sitesinde arkaplan tarzda da reklam var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
1.konu altına 468x60 reklam alanı yapablrsn bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Zaten 468'e 60 (Yazı İçi) yani yazı içerisinde yer alan bir reklam şeklimiz mevcut.
Ek Olarak:
Atakan adlı üyeden alıntı
Düşündüğünüz reklam şekilleri bence yeterli. Arkaplan'a reklam vs. alındığında dediğiniz gibi okuma konusunda problem yaratabiliyor. Ayrıca ziyaretçiler de hoşlanmaz, bu da ayrı bir durum :)
Fikirleriniz için teşekkürler. Uzun zamandır reklam şekilleri kafamı kurcalıyor idi. Bu konuda fikir edinmek beni sevindirdi.