Dün gece saat 1 civarı siteme reklampiksel.com un splash+popup reklamlarını ekledim. Sabah kalktığımda sitemin hitini kontrol ettim analyticsten 400 tekil hit vardı hepside yandex,google dan gelme organik hit ve hepside TR ipsine sahip.
Sayımları nasıl diye reklampiksel sitesine girdim ve gördüğüm sayım beni deliye cevirdi 400 tekil hitin sadece 21 i sayılmış saka gibi . Ticket yolladım hemen firmaya tekil hit olduğunu ve organik olduğunu belirtmiş olmama rağmen sanki başka bir şey demiş gibi bana verdikleri cevap aynen bu şekildedir.
Sayım kriterlerimize uygun hitlere ödeme yapılmaktadır. Türkiye ipsine sahip, son 24 saat içerisinde reklampiksel reklamı görmemiş olan ve organik hitler sayılmaktadır.
Sanki ben yolladığım tickette organik olduğunu ve tekil tr ipsine sahip olduğunu belirtmemişim de başka bir şey söylemişim gibi bu cevabı verdiler. Kesinlikle kullanmayın sayımları berbat ötesi sistemlerinden kaynaklı olabilir bu sorun bilemiceğim. Sistem dolayı olan bir hata dahi olsa bu onların sorumsuzluğunu göstermektedir. resmen adamların bedava reklamlarını gösterdim. Kullanacağınız en son reklam şirketi bile olmasın tavsiye etmiyorum. Bu berbat ötesi sayımları ile pek uzun süre durmaz bu firma.