-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Back End Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bir blog sitem var konsepti biraz edebiyata kaçıyor, genç yazarlardan oluşan bir ekiple çalışıyorum.
Siteye reklam almak istemiyorum çünkü konseptimize aykırı ve insanların böyle güzel yazıları para için yazdığımızı düşünmeleri istemiyorum ama kafamda da şu var.
Ben bu hosting domaine 120 TL / Yıl veriyorum vede yakında projemizi tek siteden çıkarıp 2-3 siteye yayıp kapsamlı blog vs yapacağız baya bir editör vs ile anlaşma yapıyorum şuanda yaklaşık yılda 500 TL gibi bir miktar tutacak peki benim bunu bu sitelerden kullanıcılara en az şekilde hissettirerek kazanmam mümkün mü çünkü ben daha ğrenciyim, kazandığım siteye gider cebimden çıkmazsa ekstra para istemem ve parayı toplamaya değilde daha çok içerik ve yeni projelere yoğunlaşabilirim
peki bunu nasıl yapabilirim??
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Kullanıcıları rahatsız etmeyecek türden reklam alıp kazanç sağlamak istiyorsanız link satışı yapabilirsiniz veya anasayfada görünmeyecek şekilde tanıtım yazıları ekleyebilirsiniz.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
Activist
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sektörünüzle aynı yada benzer sitelerin reklamlarını alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhaba size sınırsız hostingi çok daha ucuza kesintisiz daha kaliteli sağlayabilirim hem yardımım olsun hemde madddi yükünüz azalır. yarın reklam ve firmamızı açıyoruz . hazırlıklar tamamlanı ilgilenirseniz iletişime geçebiliriz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Edebiyat dediniz? Edebiyat bloğunu gezen kullanıcı kitaplara ilgi duyar. Ya siz sitenizde ufak bir market açıp kitap satışı yapın ya da kitap satışı yapan online marketlerden reklam almaya bakın. Böylece reklamlar kitleye uygun olacak canlarını sıkmayacaktır. Her web site, kuruluş para kazanmayı hedefler. Kar amacı gütmeyen kuruluşa sahip olmak istiyorsanız cebinizi yakacaksınız.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Back End Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Edebiyat dediniz? Edebiyat bloğunu gezen kullanıcı kitaplara ilgi duyar. Ya siz sitenizde ufak bir market açıp kitap satışı yapın ya da kitap satışı yapan online marketlerden reklam almaya bakın. Böylece reklamlar kitleye uygun olacak canlarını sıkmayacaktır. Her web site, kuruluş para kazanmayı hedefler. Kar amacı gütmeyen kuruluşa sahip olmak istiyorsanız cebinizi yakacaksınız.
Gelecek planlarımı ifşa ettiniz şuan :D
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Sitenin Alexa'sı iyiyse link satabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Back End Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk açıldığında 170k idi sonra 100k oldu sonra 95k oldu daha sonra 74k ya kadar indi sonra nedense tekrar 95k oldu şuan 85k