-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir sitem var, hiti ne çok fazla ne çok az. Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum ve onuda kullandığım host şirketinde barındırmak istiyorum. Birden fazla host kullanmak istemiyorum çok kafa karıştırıcı olucağı için. Kullandığım hostta reseller paketi buldum aylık 9tl. Sizce alayımmı ? Reseller hosttan dahamı iyi sizce? Çok pahalı reseller istemiyorum çünkü zaten sitemden gelen gelir 0, 2 yıldır 1 kuruş bile kazanmadım zaten :/
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Reselleri alsanda yine kendine paket oluşturup domainlerine paket vericeksin bu konuda bilgin yoksa biraz kafa karıştırıcı ( benim düşüncem ). resellerin faydaları var ama acil ihtiyaç yoksa 2.plana atabilirsin ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben bihost kullaniyorum. 10 adet alan adi barindirabiliyosun limitsiz alan filan kullanimi rahat baya deneyebilirsin . aylik bazinda da odme mevcut. Bi bak bakalim hocam reseller karisik baya
Esenlikle Kalın..
BeTu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aylıkla uğraşma hocam yıllık 50tl'ye reseller satan firmalar var hemde sınırsız 6 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım 7/24 destek alabiliyorum kafam çok rahat sizede öneririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.