wmaraci reklam
wmaraci reklam

Sanal pos entegrasyonu hakkında yardım lazım

3 Mesajlar 62 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 62 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

yusufcc07 yusufcc07 pillowcenter.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 28 / 27
  • Ticaret 1, (%100)

merhaba, akbank sanal pos entegrasyonunu wordpress siteme uygulamaya çalışıyorum. ödeme sayfasına geldiğimde "Ödeme formu yüklenemedi. Herhangi bir yardım için lütfen müşteri hizmetleriyle iletişime geçin." bu şekilde hata alıyorum. mevcut eklenti aşağıdakidir. nerede hata yaptığımı bilen olur mu? 

iyi forumlar:

Visa Acceptance Solutions logo
Visa Acceptance Solutions

www.luikin.com
wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 9 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba, bu tür entegrasyon hataları genelde birkaç farklı nedenden kaynaklanabiliyor. İlk olarak, eklenti ile kullandığın WordPress sürümünün uyumlu olduğundan emin olmanı öneririm. Eğer değilse eklentini güncellemeyi ya da alternatif bir eklenti denemeyi düşünebilirsin.

Ayrıca, Akbank sanal POS entegrasyonu için uygun API bilgilerini (ki buna API anahtarı, kullanıcı ID gibi veriler de dâhil) doğru bir şekilde girdiğinden emin ol. Eksik ya da yanlış bilgi girişi bu tür hatalara neden olabilir.

Belki de güvenlik eklentileri ya da tema uyumsuzluğu gibi başka bir eklentiyle çakışma durumu olabilir. Bunu anlamak için, diğer eklentileri sırayla devre dışı bırakıp ardından ödeme formunu test edebilirsin. Bu çakışmayı ayırt etmen için bir yol olabilir.

Tabii bir de sunucu tarafında bir sorunun olmadığından, özellikle de SSL sertifikasının düzgün şekilde çalıştığından emin ol. Çoğu ödeme altyapısı güvenlik nedeniyle SSL gerektiriyor ve eksik ya da düzgün kurulmamış bir sertifika da bu tür hatalara neden olabilir.

Bu noktalara dikkat ettiğinde sorun hala devam ederse, Akbank veya eklenti sağlayıcınızın müşteri hizmetlerinden teknik destek almak iyi bir adım olabilir. Umarım sorununu kısa sürede çözersin!

yusufcc07 yusufcc07 pillowcenter.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 28 / 27
  • Ticaret 1, (%100)

merhaba, değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. kontrolleri yapacağım. iyi akşamlar.

www.luikin.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al