-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Sizce hangi sanal posu kullanmalıyız ? Henüz yeni açılacaktır sitemiz. Bu başlıkta bulunan 4 adet sanal pos mevcut sistemimizde. Karar veremedik. İyzico eskilerde çok iyi olduğu ama zamanla artık müşteri mağduriyetlerinin arttığını okuduk. Buna sıcak bakıyorduk ama bu yüzden vazgeçtik gibi bir şey .. Ama yine de iyidir diyen varsa ya da 4 sanal postan şunu kullanmalısın biz kullanıyoruz gibi düşünen varsa bizimle düşüncelerini paylaşabilir mi ?
Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
paytr niçin düşünmüyorsunuz ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Şuan iyzico kullanıyorum. Herhangi bir sorun oluşmadı. İlerde ne olur bilmiyorum tabi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Biz iyzico kullanıyoruz uzun zamandır. Hiç sorunumuz olmadı. Entegrasyonu iyi yapamayanlar çamur atıyor. Ayrıca farklı bir projemizde Payu kullanıyoruz ondada sorunumuz hiç olmadı.
Yavaş yavaş işlemleri daha hızlı olan stripe üzerine geçişimizi yapıyoruz.(ABD ve Avrupadaki ödemeler için)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İyzico sistemde hazır şekilde kurulu zaten. İdeasoft alt yapısında tek tık ile kurulum sağlanıyor. Ama parayı 22 gün bekletmesi hiç hoş değil gerçekten. Birde bir sitede kullanılan alışverişler ile ilgili kayıt altına alınan kredi kartı bilgileri ile durduk yere karttan nakit çekimi yapıldığını söyleyen sayfalarca şikayet okudum. Buda düşündürdü açıkçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vhki
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kesinlikle paytr kullanmanızı öneririm.
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
İyzico Taksit oranları normal teknik konuda sorun yaşamazsınız (3d yi kapatmadığınız sürece) ilgili ve anında çözüm alırsınız fakat 24 gün sonra ödeme yaptıkları için ben pek tavsiye etmiyorum.
Hepsipay Taksit oranları olsun herşeyi çok iyi ödemeleri de en ufak sorun olmadan yapıyorlar, bildiğim kadarıyla özel teklifler de veriyorlar, ertesi gün de ödeme yapıyorlar.
İpara üyeliğim mevcut yıllık 299+KDV ücret alıyorlar (tabi bana hediye edildi) 4 gün sonra ödeme yapıyorlar ve komisyon oranları ilk 2 firmaya nazaran çok iyi.
, Payu pek tavsiye etmiyorum taksit oranları biraz yüksek ama yine de araştırın derim.