-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, kişisel bir bloğum var. Geçen hafta 7 farklı siteden 7 adet backlink aldım. 4 tanesi PR 3 ve 3 tanesi ise PR 4. Bir gün sonra site'm Google gözükmemeye başladı. Bunu araştırdım ve Sandbox'a düşmüş olabileceği kanaatine vardım. Sandbox kontrolünde sitem Sandbox'da gözüküyor, fakat yayınladığım her yazı 5 saniye içinde index alıyor, ilk 5 sayfalarda çıkıyor. Sandbox'a düşen bir site Google aramalarında gözükmüyormuş diyorlar. Bunun nedeni ne olabilir? Site'm Sandbox'da mıdır, yoksa çıktığı için mi index alıyor?
dipnot: Güvenlik açısından site adresi veremiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sanboxa giren sitenin kök adresi gerileme yaşar genelde. Güncel içerikleriniz ise henüz masumdur.
O backlinkler global alanlardan (footer, sidebar vs.) ise, tekil alanlardan (örneğin anasayfalardan) verilmesini sağlayın. Yeniden değerlendirme isteyin Hz. Google'dan. Belki kök adresinizi de affeder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sandbox kontrol sitesi diye birsey yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmenliği
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba aynı durum benim içinde oldu. Sitem 1 aylıktı Google önce 2.sayfanın başına kadar çıkardı. Ancak bir sabah uyandığımda sitem 101'inci sıradaydı. Bu olay daha yeni oldu. Sandbox'a düşmüşsem nerden değerlendir me isteği alabilirim, web yöneticisi araçlarından spam yapmadığım gözüküyor bu yüzden değerlendir butonu yok
Fırsat karınca yürüyüşü ile gelir, yıldırım hızı ile gider. H.z Ali