-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Webmaster forumlarında ve sosyal medyada bu olayları duyuracagım şirketinizin gerçek yüzünü duyuracagım diye tekrar mail at hatta başladım de bu konu linkini at bak nasıl çözüyorlar.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
aynen hocam bi bakalım sımdı gecen sefer de bu burak yazmıstı sonra tersleyınce banu hallettı bakayım pazartesı donmezse atarım bır daha
Ek Olarak: @[D3M1R](userid:13623) hiç bi halt yiyemezler hocam.para verip aldığımız domaini nasıl kafasına göre iptal ediyorbiz sadece yaşadığımız sorunu yaşıyoruz ve başkaları yaşamasın istiyoruz hepsi bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
KralFx adlı üyeden alıntı
Plain vallahi benden başkası olayı kabullenmiş herkes hocam. Bakalım pazartesi Banu döner heralde geçen sefer de ilk bu burak yazmıştı sert konusunca banu ugrastı hallettı
Banu hanim yardimci olabildiği kadar olmaya çabalıyor ancak onların elindeki yetkiler çok kısıtlı pek bir şey yapamıyorlar size yardımları da su an.ici. verilen mail adresine durumu almanca yada ingilizce olarak yazmanız olacak yerli temsilciler in elindeEpek birşey yok ne yazıkki
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gecen sene turkiyeye gelmeden 6 tane regledigim 1 tane acik olan kullandigim hesabim gitti almanca bilemedigim icin bisi yapamadim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Dur bakayım canlı yardımları var mı. Söveyim de bir rahatlayayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence o firmada sıkıntı yok arkadaşlar. Sıkıntı, o firmanın Türkiye için temsilciliğini yapan sahtekarlarda. Yani yine bizim insanımızda. Kesin bir iş çeviriyorlar sırf para uğruna. Böyle karaktersiz olmak sadece bizim ülkemizdekilere özgün mü anlamıyorum bir türlü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
hocam geçmiş olsun. valla konunuza denk geldiğim iyi oldu. bende müşterilerimden birine bu site üzerinden hazır bir site oluşturacaktım vaz geçtim. şimdi başka yere bakacağım. yapacağın karalamada başarıya ulaşacağını umuyorum. buradaki konudan bile görenleri bu firmadan çaydırdır. en azından beni. bir kişide bir kişidir. önerebileceğiniz sağlam bir firma varmı?