-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar kendi blogumda da imzamdaki sitemizde de say.ac kullanıyorduk. Analytics haricinde anlık istatistikleri gayet kaliteliydi. Fakat son günlerde sayacın yavaşlaması ve beraberinde siteleri de yavaşlatması söz konusu oldu. Bu sebeple kaldırma gereği duyduk. Bizlerle aynı sorunu yaşayanınız var mı?
Ayrıca say.ac dışında anlık istatistik öğrenebileceğimiz basit arayüzlü bir firma önerebilir misiniz? Analytics dışında.
İyi çalışmalar.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Ben uzun zamandır yandex metrica kullanıyorum gayette memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Son 2 gündür sayacın durması, listeye geç ulaşma, yavaşlık vb sorunlar var, hatta son 3 saattir sayaç çalışmıyor, büyük ihtimal saldırı alıyorlar, inşallah kısa sürede toparlanırlar.
Alternatif olarak statcounter önerebilirim. Say.ac kadar basit arayüzlü olmasa da tek hesap üzerinden birden fazla site ekleme, hitin hangi kelimeden geldiğini görme, sitenizde adsense veya banner reklam var ise bunlara tıklanma sayılarını, saatlerini, lokasyonlarını görme(Exit link activity) gibi kullandığım özellikleri var, statcounter'a alternatif olarak da yandex metricayı öneririm.
100+ Projelik Domain Portföyümüz http://goo.gl/iHMfLG
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Say.ac aynı şekilde son zamanlarda sorun mevcut özellikle 2-3 gündür yani siteye girmiyor, hitleri saymıyor.
Benim de sorum olacaktı;
Yandex Metrica istatistiklerine baktım herkese görünüyor gibi, kişiye özel kimseye göstermeyecek şekilde koyabiliyor muyuz acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
future adlı üyeden alıntı
Say.ac aynı şekilde son zamanlarda sorun mevcut özellikle 2-3 gündür yani siteye girmiyor, hitleri saymıyor.
Benim de sorum olacaktı;
Yandex Metrica istatistiklerine baktım herkese görünüyor gibi, kişiye özel kimseye göstermeyecek şekilde koyabiliyor muyuz acaba?
Sİte kayıt ederken topliste kayıt etme dersin bir şey olmaz kimse görmez.. Sitene de koca koca sayac butonları koymana gerek yok yandexte ;)...
Gizli saklı kullanabilirsin :).
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba,
Say.ac editörüyüm şikayetinizi iletiyorum. Başka şikayeti olan varsa Öm atarak iletebilirsiniz.
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Say.ac iki gündür yavaş ve site açılışı yavaşladı. Açıkçası Analytics ve Metrica gayet güzel. özellikle Metrica'nın gelişmiş ve kolay arayüzü yeterince uygun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Say.ac'ı kullanmamızın sebebi ara.com.tr'yi kullanmamızla aynıydı. Fakat şimdi biraz da Metrica kullanmaya karar verdik.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”