-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
muhammedakif siz bilirsiniz hocam blogger'da hizmet veriyorum ben. konu temanızı felan çalmak gibi bir şey düşünüyorsunuz bende ki blogger temaları eminim sizinkinden iyidir ki belli ki iyi zaten. kolay gelsin iyi forumlar.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bengaripadam Yorumunuzu 2,3 kere okudum. Çünkü Böyle bir cevap beklemiyordum.
Çalma gibi bir şey düşünmüyorum. Açıkça belli zaten o özellik kendi temanız da mevcut, o yüzden bir yardımınız dokunmaz o yüzden kibarca ilgilendiğiniz için teşekkür ettim.
Ve bu da global template blogger teması, ve bununda kendine özgü özellikleri var
"bende ki blogger temaları eminim sizinkinden iyidir ki belli ki iyi zaten." yorumunuzda benim sayemde kendi egonuzu tatmin ettiğiniz için de teşekkürler.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
muhammedakif tatmin olduysanız ne mutlu hocam. temalarımızın farklı olması yapamayacağım anlamına da gelmez. bi bakmam yeterliydi. ki zaten yukardaki kodu incelediğimde değiştirilmesi gereken yerleri buldum fakat söylemiyorum. aramaya devam edin iyi forumlar. cevap vermenize gerek yok. iyi akşamlar.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bengaripadamBen değil siz tatmin oldunuz. böyle yardım edicekseniz kendinize saklayın "kodu" lütfen söyleyin diye yalvaran da yok. Bu konu tartışma konusu da değil.
Tüm yorumların için tekrardan teşekkürler.Artık daha yazmanıza da gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !