wmaraci reklam
tr.link

Seo % 100 Diyor ?

13 Mesajlar 2.382 Okunma
acebozum
tr.link

Muhdeli Muhdeli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 0 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Başarılar, ne diyelim. :)

googleasistan
reklam

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Burada bahsedilen şeyler güzel bir ev yapabilmek için ipuçları. Yani size evin yapılışından bahsetmiyor, nasıl güzel bir eve sahip olacağınız için ipucu veriyor.

Çimentoyu fazla, kumunu az katarsan beton tutmaz. Yani başlık çok uzun olup ana kelimeler az olursa gibi ipuçları veriyor. ;)

Örneğin, siz film - izle, kitap - oku gibi birbirinden alakasız şeyleri metakeywords/title bölümüne yazsanız da bu seo aracı size bunlardan bahsetmeyecek. O cümlenin uzunluğuna kısalığına, kelime sayımına bakacak.

Yani size çimento miktarını verecek, ama hangi marka çimentonun kaliteli olduğunu siz bileceksiniz. :rolleyes:

Gerçekten o kadar güzel tanımlamış ki hocam, beğenmeden edemedim. Gerçekten anlatım biçiminize hayran kaldım. :)
3579

kişi bu mesajı beğendi.

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3922
  • Ticaret 6, (%100)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Burada bahsedilen şeyler güzel bir ev yapabilmek için ipuçları. Yani size evin yapılışından bahsetmiyor, nasıl güzel bir eve sahip olacağınız için ipucu veriyor.

Çimentoyu fazla, kumunu az katarsan beton tutmaz. Yani başlık çok uzun olup ana kelimeler az olursa gibi ipuçları veriyor. ;)

Örneğin, siz film - izle, kitap - oku gibi birbirinden alakasız şeyleri metakeywords/title bölümüne yazsanız da bu seo aracı size bunlardan bahsetmeyecek. O cümlenin uzunluğuna kısalığına, kelime sayımına bakacak.

Yani size çimento miktarını verecek, ama hangi marka çimentonun kaliteli olduğunu siz bileceksiniz. :rolleyes:

Kakarotto fazlasıyla güzel açıklamış :)

Oradaki değerlerin bir kısmı google pagespeed api ile geliyor zaten :)

Konuyu kilitliyorum.
3579

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al