-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
butik
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ;
Öncelikle acemi olduğumu söylemeliyim.Bu kadar basit şeyleri neden sordun falan demeyinn :)
Sormak istediğim şu : SEO çalışması sonrası anahtar kelimede hangi sayfam çıkacak ? Ve bu çıkacak olan sayfayı özellikle ben ayarlıyabiliyor muyum ?
Detaylı anlatıyım.Mesela ben sadece "beyaz eşya" kelimesine çalışıyorum.Sitemdeki bütün sayfalar, bütün yazılarda bunun üzerine çalışma var.İllaki "beyaz eşya" kelimesinde bir sıralama alıcam.Önemli olan hangi sayfam çıkıcak bu sıralamada, yada çıkacak olan sayfayı ben belirliyebiliyor muyum ?
Örnek : Çalışma yaptığım kelimede benim direk Sitemin ana dizininin (Ana Sayfa) çıkmasını istiyorum.""siteadi.com" şeklinde yani.
değerli bilgileriniz için teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 sayfanda beyaz esya olur digerinde camasir makimasi birinde bulasik makinasi her makale icin anahtar kelime farklidir
Misal wp de yoast seo eklentisi kullanirsaniz anahtar kelime olarak ayni anahtar kelimeyi baz alirsaniz sizi uyarir ayni anahtar kelimeyle baska sayfani one cikarmaya calistn yapma diye.
Misal 1 makalende beyaz esya ana anahtar kelime olsn camasir bulasik mak buzdolabi da bu makale de gecsin.
Baska bir makale de ayni kelimelere odaklanirsan olmaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hangi sayfaya seo çalışması yaparsanız o sayfa çıkar ama genel olarak anasayfa çalışması yapılır.
Hocam sizde öyle bir soru soruyorsunuz ki insanın anlatası gelmiyor. Öncelikle gidip WM Aracı'nın nedir sayfasından seo nedir seo ile ilgili tüm makaleleri okuyun.
Bizde bunları okuyarak ve uygulayarak öğrendik.
Başarılar,
İyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı anahtar kelime için biden fazla içerik oluşturabilirsiniz. Hatta tüm sayfalarınızı aynı kelime etrafında optimize edebilirsiniz. Ancak bunların tamamı ilk sırada çıkacak diye bir garanti yok. Hatta sadece bir tanesinin ilk sırada olması ve diğerlerinin ortalarda görünmemesi daha olasıdır.
Ana sayfanızın ilk sırada çıkmasını istediğiniz kelime için sıralanmasını sağlamak için o kelime için optimize etmelisiniz ama bu öyle meta açıklaması vs yazarak ilk sırada çıkmayı unutun.
Bir sitenin tek bir kelimeyi hedeflemesi büyük avantaj ve büyük kolaylıktır aslında. Ama işi doğru yapmak lazım. Öyle sizin bahsettiğiniz gibi olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.