lostyazilim
tr.link

SEO Çalışması Sonrası !

6 Mesajlar 789 Okunma
acebozum
tr.link

emrebulut00 emrebulut00 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek butik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 311 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba ;

Öncelikle acemi olduğumu söylemeliyim.Bu kadar basit şeyleri neden sordun falan demeyinn :)

Sormak istediğim şu : SEO çalışması sonrası anahtar kelimede hangi sayfam çıkacak ? Ve bu çıkacak olan sayfayı özellikle ben ayarlıyabiliyor muyum ?
Detaylı anlatıyım.Mesela ben sadece "beyaz eşya" kelimesine çalışıyorum.Sitemdeki bütün sayfalar, bütün yazılarda bunun üzerine çalışma var.İllaki "beyaz eşya" kelimesinde bir sıralama alıcam.Önemli olan hangi sayfam çıkıcak bu sıralamada, yada çıkacak olan sayfayı ben belirliyebiliyor muyum ?

Örnek : Çalışma yaptığım kelimede benim direk Sitemin ana dizininin (Ana Sayfa) çıkmasını istiyorum.""siteadi.com" şeklinde yani.

değerli bilgileriniz için teşekkür ederim :)

elektronikssl
webimgo

jarni jarni WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek elektrik teknikeri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 264
  • Beğeniler 8 / 102
  • Ticaret 1, (%100)
1 sayfanda beyaz esya olur digerinde camasir makimasi birinde bulasik makinasi her makale icin anahtar kelime farklidir
Misal wp de yoast seo eklentisi kullanirsaniz anahtar kelime olarak ayni anahtar kelimeyi baz alirsaniz sizi uyarir ayni anahtar kelimeyle baska sayfani one cikarmaya calistn yapma diye.
Misal 1 makalende beyaz esya ana anahtar kelime olsn camasir bulasik mak buzdolabi da bu makale de gecsin.

Baska bir makale de ayni kelimelere odaklanirsan olmaz.
farego emrebulut00

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek butik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 311 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
jarni Hocam Cevabınız için teşekkürler :) Aynı anahtar kelimeyi birden fazla makalede kullanamamak saçma değil mi ? Ben o kelimede başa çıkmak istiyorum mesela.Veya onuda geçtim benim 2. yazdığım makalede aynı konu ve anahtar kelime olabilir.Yazamayacak mıyım yani ? Değişik bir durum söylediğiniz.
Mesela sadece ""beyaz eşya" ""buzdolabı" vb. anahtar kelimeler üzerine 1000 tane makale yazamam mı ?

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)
Hangi sayfaya seo çalışması yaparsanız o sayfa çıkar ama genel olarak anasayfa çalışması yapılır.

Hocam sizde öyle bir soru soruyorsunuz ki insanın anlatası gelmiyor. Öncelikle gidip WM Aracı'nın nedir sayfasından seo nedir seo ile ilgili tüm makaleleri okuyun.

Bizde bunları okuyarak ve uygulayarak öğrendik.

Başarılar,
İyi forumlar.
Asimcan06 emrebulut00

kişi bu mesajı beğendi.

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
wmaraci
wmaraci

wpdenizi wpdenizi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 36 / 152
  • Ticaret 1, (%100)
Aynı anahtar kelime için biden fazla içerik oluşturabilirsiniz. Hatta tüm sayfalarınızı aynı kelime etrafında optimize edebilirsiniz. Ancak bunların tamamı ilk sırada çıkacak diye bir garanti yok. Hatta sadece bir tanesinin ilk sırada olması ve diğerlerinin ortalarda görünmemesi daha olasıdır.
Ana sayfanızın ilk sırada çıkmasını istediğiniz kelime için sıralanmasını sağlamak için o kelime için optimize etmelisiniz ama bu öyle meta açıklaması vs yazarak ilk sırada çıkmayı unutun.
Bir sitenin tek bir kelimeyi hedeflemesi büyük avantaj ve büyük kolaylıktır aslında. Ama işi doğru yapmak lazım. Öyle sizin bahsettiğiniz gibi olmaz.
emrebulut00

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek butik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 311 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
KomanBeğrek wpdenizi sormak istediğim buydu hocam : https://www.seohocasi.com/soru-cevap/wordpress-anasayfaya-seo-calismasi-nasil-yapilir/

cevaplarınız için teşekkür ederim .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al