-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forumu Gergin Kontrol Ediyorum Arkadaşlar Seoyu sırf tanıtım yazısı makale veya backlinkle özgün eleştirildiğini görüyorum bazı arkadaşların sitelerini kontrol ediyorum da ara ara bakıyorum backlinle dolmuş hızlı yükseliş olduğunu söyleniyor ve sunu diyim hızlı düşüş yaşanıyor ve başka siteye verilen tanıtım yazısı veya backlinkle siteye yüzde kaç etki eder dönüş olur orasida belli değil sormak istediğim su arkadaşlar seo denilince akla ilk yapılması gerekenler nelerdir öğrenmek istiyorum seo bilgisi olan arkadaşlar ufak bilgi paylasirsa güzel olur bilgilenmis oluruz şimdiden teşekkürler bilgilendirmek ediniz icin
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Seo hizmeti verdiğiniz halde siz neden hiç bilgi vermiyorsunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
seo = arama motorlarının sevdikleridir.
Eğer favicon yok ise önce giden en basiti favicon yükleyin 100 backlinke değer benim gözümde.
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Haklısın sadece bir simge anlamıda yok hem yer kaplıyor. Dikkate alıp bende kaldırırım yakında.
eğer yanlışlıkla yolunuz düşer ise başta wmaracı analiz olmak üzere bazı analiz sitelerinde favicon yok uyarısı görürseniz bunlarada mesaj atalım kaldırsınlar. Nede olsa bir şey bildikleri yok.
SEO konusu çok dallandı benim için ara verme zamanı gelmiş demekki.
Her kes bir tarafından 1 yanlışı yakalamışız bi yerde evet o doğru başka yerde evet o doğru.
Boşa vakit kaybı. En güzeli kalkıp içerik gireyim siteme bu sayede belki adsense alırım. kaç aydır yazı yazmamışım :D
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Favicon önemsiz diyenlere farklı örnek vereyim.
Yandex web master üyeliğim yoktur.
bir çok kelimede 1. sırada olan sitemin faviconu görmesi 1 ayı bulmuştur.
Önemsiz dediğiniz favicon beğenmediğiniz Yandex için bile bir seo dur ve faviconu gördükten sonra sayfalarınızı biraz daha yukarıya taşır. 1 haftada 1. sıraya çıkarttığım Yandex faviconu 1 ayda anca görmüştür.
Yeni siteniz ile Eğer yandex arama yaparsanız ve faviconunuz yok ise bir çok sayfanızın üst sıralamaya çıkamadığını göreceks,iniz.
Keywords gereksiz konuma gelince yandex her gün takip ettiğim sitelerime ait sonucu keyword kullanmadığını ve Google daha sonra keyword kullanmamıştı.
Şimdi kime desem inanmaz. İnandırmak için niye uğraşayım ki.