-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühen
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
ihs ******* üzerinde olan sitemin temasını değiştirip optimizasyonlarını yaptırmayı planlıyorum. Bu işe girişmişken de hosting firmasını değiştirmek istiyorum.
Kullanıcılarımın %15 i abd, %15 'i hindistan, %5 ingiltere, %4 Filipinler, %3 Kanada, %3 Endonezya, %2 Avustralya vs.. şeklinde gidiyor. Türkiye 15. sıralarda falan.
Adsense ten para akzandıranlarda genelde abd tarafından. Blog teknik network kounularının anlatıldığı eğitim blogu.
Burada öğrenmek istediğimSEO için, kullanmış olduğum hosting firmasının önemi nedir? Hosting firması yerine Amazan dan ABD lokasyonlu sanal makina kiralayarak bu işe girişsem, benim için avantajlı olur mu?
Destek olursanız çok sevinirim.
selamlar,
www.ipcisco.com
www.iothought.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
DigitalOcean'dan satın alabilirsiniz. Amazon'dan daha uygun.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Avantajlı olur ABD merkezli sunucu almanız ip den dolayı sıralamanızı yükseltecektir. Dolayısıyla ABD merkezli ziyaretçi sayınız artacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorum için teşekkürler Erenkıyı. Aam burda benim sorum hosting firması değil. Genelde insanlar sponsoru olan firmaları önerdiklerinden pek mantıklı gelmiyor firma ismi sormak burdan. Buraad öğrenmek istediğim hosting firmasının SEO ya olan etkisi.
www.ipcisco.com
www.iothought.com
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
SEO'ya etkisi illaki var. Hız olsun bölge olsun vs. Örneğin kebapçısınız ve Türkiye'de hizmet veriyorsunuz. Sitenizin lokasyonu TR olması sizin için iyi olacaktır. Bunun gibi etkenler çok var. Örneğin Domain 3 ve üzeri yıl ileri olursa google size iyi gözle bakar gibi gibi..
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler görkem ve dolphin.
Site ismi bayağıdır bende. amazon konusunda destek olabilcek bir firma veya kişi biliyor musunuz?
www.ipcisco.com
www.iothought.com