lostyazilim
tr.link

Seo İçin program arıyorum.. Yardım

2 Mesajlar 726 Okunma
acebozum
tr.link

eparim eparim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar Sağolsun buradaki arkaşlar hemen hemen hepsi yardım yada paylalşım konusunda cana yakınlar ben uzman olan kişilerede saygı duyuyorum emeklerinin karşılığını bilgi birikimlerini ve tecrübelerinin karşılığını almak istiyorlar..

Arkadaşlar benim seo için dizin ekleme ve backlink programlarına ihtiyacım var eklemax gibi ama ücretsiz olsun istiyorum arşivlerinizden yardımcı olursanız sevinirim. hangi program daha kullanışlı daha verim alırım tavsiyelerinizi bekliyorum

mutfaksaglik.com

elektronikssl
webimgo

ebulfeth ebulfeth Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam simdi söyle bulmak zor değil elbettte vardır ingilizce arattıgınız zaman.Ama sana kardes tavsiyesi eger seo işlerine baslamadıysan temiz git yavas git.Dizin ekliceksen *** sitesinde krsılıksız kodsuz eklenenlere eklet. zaten 100 siteye eklesen tamamdır sosyal imlemeyide 15-20 türkçe pr li sitelere yapsan v.çs v.s daha iyidir.Hani herseyin asırısı coktur,ve sonu da yoktur. O yüzden ilk girdiğinde temiz gir tamam hepimiz maddiyat sorunu var fakat bugün herkes cayır cayır gov.tr edu gibi link ararken hepside zi.defteriyle yetinirken ben gittim ana sayfadan link aldım ah kendimi övmüyorum sadece demek istediğim şu.Biraz dil becerin olcak karsıdakini ikna etmeyle ile ilgili daha sonra istediğin kadr linkte alabilirsin v.s inan ki anlatması uzun olmasa burada boıoll bol anltırdım ama işten geliyorum yorgun oluyorum sitelerimle ancka meskul oluyorum.Ama y
inede zorlanırsan basım gözüm üstüne birşeyler yaparız.
melankolia GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al