-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce açtığım bir sitem var 30 üzeri özgün içerik girdim ama başka bir domain kullanmam gerekiyor yani sitenin domainini değiştireceğim ama özgün haberlerimide kaybetmek istemiyorum bunun bir çözümü varmıdır sizce ?
Evet tecrübeler konuşsun :)
Ekleme : Arkadaşlar az önce araştırmalarım sonucunda google search console üzerinden adres değişikliği yapılabildiğini gördüm bu durumda özgün içeriklerim google gözünde aynı kalitesiyle diğer domaine aktarılacakmı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu ben de merak ediyorum. Domain değiştirildiği zaman özgün içerikler Google'ın güzünde eski domain önbelleğinde kalacak yani yeni domainde aynı içerik kullanılırsa kopya içerik durumu oluşur mu arkadaşlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenizin yedeğini alıp, Yeni domaine yükleyin. Daha sonra webmaster tools üzerinden eski domaini 301 yönlendirmesi ile yeni domaine yönlendirin.
Kalitenizden birşey kaybetmezsiniz bu şekilde.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
301 ile siteyi yeni domaine kur link yapılarında oynama olmadan yeni siteye kurulumu ve taşıma işlemini yap daha sonra google search üzerinden mülk yönlendirme işlemini yap geçiş sürecinde dalgalanmalar olacaktır doğaldır indeksler oturduktan sonra dalgalanmalar sona erer zaten.