-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar siteme çeşitli yabancı sitelerin reklamını yapan "xmdlsisn" gibi kullanıcı isimli kişiler geli forum gelip konu açıyor siteme üye oluyor. Bu hit sayımın artmasına yardımcı oluyor. Ben ise forumu kullanmadığım sadece panelde tanıtımımı yaptığım için sorun etmiyorum. Acaba bu hitimin hızlı bir şekilde artması google tarafından spam olarak algılanır mı ceza yermiyim bu botlar yüzünden ?
3 günde yaklaşık 400 tane üye geldi. 380 konu açtı. 500-600 civarı hit kazandım. Seo arkadaşlar yardım lütfen
www.tasosaticisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEM/SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Öncelikle konunun seoyla alakası yok, yenisiniz sanırım web dünyasında.
Botları hit olarak görmeyin hiç bi zaman. BOTNET saldırısı yaparlar falan hit geldi diye uğraşır durursunuz sonra :D Bot konuları çöp konulardır alakasız temizlik yapın sitenizde.
Forum altyapınız nedir? SMF, vBulletin?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seo'cu değilim ama bir an önce bunun önüne geç. Konuları sil, spam üyeleri banla veya sil, Engellemek için ise (forum sistemini bilmiyorum o yüzden nasıl bir yol izleyecegini bilmiyorum) Recaptcha veya Soru/cevap sistemi yada Resim doğrulama sistemi gibi sistemleri kullan üyelik formunda.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Php fusion kullanıyorum. Cevaplad için teşekkür ediyorum. Hemen temizlemek en iyisi olacak sanırım teşekkürler
www.tasosaticisi.com