-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
İyi günler öncelikle. Senelerdir wordpress siteler açıp kendimce birşeyler yapıyorum fakat kod bilgim çok çok az. Sıfırdan Html, php ve css öğrenmek istiyorum. Bununların yanında başka öğrenmem gereken hangi diller var. Bunları hangi sıraya göre yapayım? Bunları öğrenmek için bir eğitim seti alayım mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Eğitim seti vs önermem hocam. Bence en iyi yol kendi kendinize öğrenmenizdir. Html olarak basit şablonlar kodlayın, bilmediğiniz kodlara internetten bakın. Atıyorum örneğin bir iş başvuru sayfası kodlayarak başlayın. İlerledikçe bi blog teması kodlayabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HTML sitelerin iskeletini oluşturur.O yüzden önce html öğrenmen gerekir.Youtube de bununla alakalı birçok ders var ordan kendine göre anlayabileceğin sayfaları takip ederek halledebilirsin.CSS ise iskeletini yapmış olduğun sitenin sekillendirmesinde sana yardımcı olur.CSS de Youtube den takip ders anlatan sayfalar bulabilirsin.
Kolay Gelsin.
imsomnia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben kitap filende almıştım ama bana kalırsa youtubeden ders videoları izlemen daha iyi olur tavsiye ederim fakat ders dinleyeceğin kişiyi çok iyi seçmelisin yeni öğrenmiş video çekmiş kişilerden ziyade bu işe yıllarını vermiş kişileri dinlemelisin.
Ayrıca sürekli durmadan kodlar yazıp kendini geliştirmelisin kafanda bir proje belirle ve sürekli onu geliştirmeye çalış iyi çalışmalar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci gibi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç bulaşma bence 2-3 ayım boşa gitti
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sifirdan baslayacak olsam Java ögrenirdim. Sonra c sharp php ve html kasar dilediğim herşeyi kolayca yapardım.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com