lostyazilim
tr.link

siıfırdan bir site açıldığında ilerleme mantığı ne olmalıdır ?

3 Mesajlar 432 Okunma
lstbozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaslar sifirdan site acildiginda ilerleme mantigi ne olmalidir yani

Diyelim ki sifirdan site aciyoruz reklam mi onerirsiniz yoksa o parayla facebook twittee vs bir tanesinden hesap mi
Peki ilerlemeyi nasil yapmaliyiz hamlelerimiz sirasiyla neler olmali seo konusunda nelere dikkat etmeliyiz etkilesimli yani yonlendirmeli hit sorun teskil edermi ?

Birde site kategorisi olarak ne onerirsiniz ?

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

ramazayn ramazayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** U**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 19 / 251
  • Ticaret 9, (%100)
https://wmaraci.com/forum/google-adsense/google-adsense-seruvenimiz-gunluk-olarak-guncel-turkiyede-ilk-467226.html#post2672989

inceliyebilirsiniz

genelde yeni site açanlar makale sistemlerine parayı yatırıyorlar reklam filan sonraki iş oluyor

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Site önerisi tamamen size bağlı. Hangi konuda içerik üretebiliyorsanız o konuya yönelin.

Reklam konusunda da ilk aşama olarak bana kalırsa siteniz oturana kadar 1-2 ay hiç bir şey yapmayın. Sonrasında ufaktan tanıtım yazısı alabilirsiniz. Gidişata göre de tanıtımlara devam edersiniz.

Sayfa almak yerine facebook sponsorlu reklamları kullanmanızı öneririm. Kitlenize yönelik beğenili bir sayfa edinmek hazır alacağınız sayfaya göre daha fazla yarar sağlayacaktır.

atıyorum

1000 TL ye alacağınız 500 k beğenili bir sayfa yerine

1000 TL ile yapacağınız 200 k beğenili bir sayfa daha fazla verim sağlayacaktır.

(Fiyatlar ve beğeniler farazi verilmiştir. Piyasası hakkında yüzde yüz bilgim yok yakın zamanda uğraşmadım)
turkeyLegend

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al