-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar sifirdan site acildiginda ilerleme mantigi ne olmalidir yani
Diyelim ki sifirdan site aciyoruz reklam mi onerirsiniz yoksa o parayla facebook twittee vs bir tanesinden hesap mi
Peki ilerlemeyi nasil yapmaliyiz hamlelerimiz sirasiyla neler olmali seo konusunda nelere dikkat etmeliyiz etkilesimli yani yonlendirmeli hit sorun teskil edermi ?
Birde site kategorisi olarak ne onerirsiniz ?
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Site önerisi tamamen size bağlı. Hangi konuda içerik üretebiliyorsanız o konuya yönelin.
Reklam konusunda da ilk aşama olarak bana kalırsa siteniz oturana kadar 1-2 ay hiç bir şey yapmayın. Sonrasında ufaktan tanıtım yazısı alabilirsiniz. Gidişata göre de tanıtımlara devam edersiniz.
Sayfa almak yerine facebook sponsorlu reklamları kullanmanızı öneririm. Kitlenize yönelik beğenili bir sayfa edinmek hazır alacağınız sayfaya göre daha fazla yarar sağlayacaktır.
atıyorum
1000 TL ye alacağınız 500 k beğenili bir sayfa yerine
1000 TL ile yapacağınız 200 k beğenili bir sayfa daha fazla verim sağlayacaktır.
(Fiyatlar ve beğeniler farazi verilmiştir. Piyasası hakkında yüzde yüz bilgim yok yakın zamanda uğraşmadım)
1 kişi bu mesajı beğendi.