bakarmsn
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam Arkadaşlar samimi olarak görüş ve fikirlerinizi açıklaya bilir misiniz?
webtekno, shiftdelete gibi bir site açarsak tutar mı tutarsa az çok ne kadar kazandırır?
yada örnek n11 - gittigidiyor tarzında site açarsak 4 - 5 tane popüler satış sitesine rakip olabilir mi?
veya enuygun, bilet al vb. site açarsak bu popüler sitelerin önüne geçebilir miyiz ve bu tarz site açarsak seyehat firmaları anlaşabilir miyiz çok mu zor?
Tatil rezarvasyon sitesi açarsak bir çok site var rekabet olarak başa çıkılabilir miyiz?
Çalışıyorum yaklaşık 4.000 - 5.000 alıyorum paranın kalan kısmını aylık ufak ufak yatırım yapsam olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çoooook genel bir soru olmuş bu ???
Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 milyon$ var mı?
Varsa yatın kulağınızın üzerine... Ne işiniz var web le falan. Burası amerika olsa bir fırsat 1 milyar $ kazanma sanşınız olur. Burada zor. Sizin hayaller çok büyük, ama icraatlarınız daha başında bu kadar büyük olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
bahsettiğiniz siteler şirketlere ait siteler. tabi hiç biri birden oralara gelmedi ama çok büyük harcamalar ve çok büyük emekler gerekiyor. eğer başarabileceğinize inanıyorsanız bir ekip kurun bence kendinize. makaleler vs yazdırın. belli yerlere reklam verin. adwords, face, instagram gibi. bazı youtuberlerle de anlaşabilirsiniz tanıtım için. ama dediğim gibi bayağı sabır lazım. olur veya olmaz sizin başarınıza yönteminize bağlı. en çok anladığınız kategoride açın. önce bir ona karar verin.
baltazar
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam rakip olmayı düşündüğünüz firmalar çok büyük yanı dedikleriniz için çok büyük bir bütçe ve zaman gerekir
Premium01
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4000-5000 den kalan sermaye ile zor biraz. Sermayeniz var mıdır hocam yada ek geliriniz.