-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar
Başlıkta da yazdığı gibi site adresinden "www." olmadan sadece
https://tekstilbilgi.net olarak gözükmesi için ne yapmalıyım?
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Cpanel veya pleskte ssl sertifikaları civarındaki menülerden birinde bulunuyordu WordPresste de ayarlarda böyle bir seçenek olacaktı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu arada google webmaster tools'ta da düzeltmelerinizi yapın yoksa site abuk subuk olabilir.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhaba,
Sitenizin WordPress altyapısını kullandığını varsayarak:
- Ayarlardan www linkini kaldırın.
- Sitede eklediğiniz manuel linkler varsa ('' şu yazımızı okumak için tıklayın '' gibi) onları değiştirin. Bu linkler çok fazla sayıdaysa eğer eklenti ile de yapabilirsiniz.
- Really simple SSL eklentisini kullanıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok fakat eklenti yerine manuel olarak htaccess yönlendirmesi yaptıysanız o kodu www olmayan ile değiştirmeniz gerekiyor.
- Google Search Console'da ayarlardan ''sitemin www olmadan versiyonunu kullan'' seçeneğini işaretleyip kaydetmeniz gerekiyor.
Blogger altyapısını özel domaininiz ile birlikte kullanıyorsanız eğer, maalesef www ekini kaldıramıyorsunuz.
Edit: Linkinizi yeni gördüm Blogger kullanmıyormuşsunuz zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kocakserdar7 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Sitenizin
WordPress altyapısını kullandığını varsayarak:
- Ayarlardan www linkini kaldırın.
- Sitede eklediğiniz manuel linkler varsa ('' şu yazımızı okumak için tıklayın '' gibi) onları değiştirin. Bu linkler çok fazla sayıdaysa eğer eklenti ile de yapabilirsiniz.
- Really simple SSL eklentisini kullanıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok fakat eklenti yerine manuel olarak htaccess yönlendirmesi yaptıysanız o kodu www olmayan ile değiştirmeniz gerekiyor.
- Google Search Console'da ayarlardan ''sitemin www olmadan versiyonunu kullan'' seçeneğini işaretleyip kaydetmeniz gerekiyor.
Blogger altyapısını özel domaininiz ile birlikte kullanıyorsanız eğer, maalesef www ekini kaldıramıyorsunuz.
Edit: Linkinizi yeni gördüm Blogger kullanmıyormuşsunuz zaten.
Ayarlardan www kaldırınca istediğim gibi oldu ama bir sorun var.
Site speed test yaptıgımda mobil hızımın low a düşüyor.
Ayrıca searxh console da ayarlardan ww olmadan kullanı seçince de mülkü doğrula diyor aslında mulkü doğruladım
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.