-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
idari işler
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ne yaptım ettim bu sorunu çözemedim. (Site haritasını) oluşturamadım google'da bu hatayı arıyorum.
Wp kullanıyorum.
Öncelikle çözemediğim için jetpack'ın da site haritasının açık olduğunu fark ettim ve bundan olacağını düşündüm fakat onu kapttıktan sonra gooogle'a bildirdim yine kabul etmedi. Hata diyor başlıktaki şeyi söylüyor.
Bu arada wp xml eklentisini kullanıyorum. (Belirledim) manuel giriyorum yine olmuyor hep hata hep hata nedeni ne olabilir? Şimdiden çok teşekkür edrim.
Solargezi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Wordpress kullanıyor iseniz Google XML Sitemap Eklentisini kurarak sorunu çözebilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba,
MuhammedAVCI hocamızın dediği gibi Google XML eklentisi işinizi kesinlikle görecektir.
Bilindik ve kaliteli eklentiler kullanın.
Başarılar,
İyi forumlar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
idari işler
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şifremi ve bilgilerimi verdim. Kendisi çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Bu siteyi bu yüzden seviyorum :) CEvap yazan herkese teşekkür ederimm
Solargezi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun Aleykum arkadaşlar aynı bu sorunu 3 sitem var hepsinde yaşıyorum ve hiç bir çözümünü bulamadım. Bu sorun nedeni ile indexlenme sıkıntısı yaşıyorum ve daha başka sıkıntılar çıkıyor sitemde bir çözümü yok mu yardımcı olur musunuz.