Merhaba,
Çok farklı sistemler, temalar, ürünler deneyen biri olarak son modifiye ettiğim php script ile karikatür sitesi projemi düzenleyerek güncelledim.
Ancak baktım ki bir çok arama sonucunda hemen hemen 1. sırada veya 1. sayfada, Google ve Yandex arama sorguları da böyle söylüyor; ama neden olduğunu bulamadım :) Tabi ki her başlık bu durumda değil, ancak gözle görünür bir şekilde birçok başlık, güncel ve ortak kullanımda olam tümceler aynı duruma ortaklık ediyor.
Aynı pc'den girmişsindir, cache görünüyordur vs. gibi cevapları hemen egale edelim, farklı IP'ler, farklı PC'ler, farklı ortam ve cihazlarla arama sonuçları denedik, tabi hepsinde olmasa da bir çok başlıkta birinci veya üst sıralarda görünüyor.
Sitenin index hızı oldukça düşük, yani ertesi gün yayına dahil oluyor iletiler, ancak kalıcı bir şekilde üst sıralarda yer alıyor. Yakın alternatifleriyle aşık atıyor.Ama anlam veremedik, neden, nasıl diye.
Konu üzerine fikirlerinizi yoğun olarak talep ediyorum.
Wmaracı sıra bulucu ve benzeri hizmetlerle de denemeler yaptık, bu şekilde görünüyor. Cidden garipsediğim bu durumu incelemek ve üzerine olumlu olan kısımlarını çıkararak diğer projelerimde boy göstermek adına kullanmak ve açığa çıkarmak istiyorum.
Site adresi karikaturler.biz , konu üzerine bilgi arkadaşların görüşlerinizi alabilirsem sevinirim. Lütfen küçümseme, ukalalık vb. tavırlar gösterecek arkadaşlar forum profillerimizi ve geçmişimizi kıyaslayarak uzak dursunlar. Bir bildiğim var diyerek değil; bilmediğimi öğrenmek için bu başlığı açıyorum.
Teşekkürler.