lostyazilim
tr.link

Site HİT problemi

4 Mesajlar 712 Okunma
acebozum
tr.link

balaken balaken WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek mühasebeci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar. 2 yıla yakındır Film sitesi kullanıyorumgecen yılın 9 ve 10 aylarında süper bir yükselme yakaladım 5 k üzeri gülük hit. WP kullanıyordum ücretli bir screepte geçish yapdım odu budu site yine dibe vurdu günlük 1-2 k kaç aydır yapmadığım şey kalmadı. 4k üzeri film var. siteyi her gün güncelliyorum filimleri kendim elle ekledim. yine bir gelişme yok Birde Sizlere sorayım dedim . Belki siteyi bakıp eksiklik ne söyleye bir gelişme sağlaya bilecek fikiler söyleye bilirsiniz.

Şimdiden Teşekküler.

wmaraci
reklam

Full4KFilm Full4KFilm www.Full4KFilm.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek IT
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 24 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
Ben siteye bakabilmek icin link goremedim hocam ? ayrica film sitelerinin sonu bu dert etmeyin biara bir filim sitem vardi 21k gunluk hit aliyordum 4 aylikken site sonra yavas yavas dustu kaydi ellerimden :D 1k ya kadar bunda beni dolandiran reklam firmalarinin cok buyuk payi var tabiki onlar yuzunden ilgiyi azalttim bende neyse hocam link at bakalim istersen yardimci olmaya calisiriz.

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Hocam aldatıcı download butonlarının ve mobil reklam kullanmanın sonu budur Google'da.

balaken balaken WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek mühasebeci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
Aga siteme nerdeyse Reklam bile eklemiyorum. Soylediklerini hiç kullanmadım. Yani yasal olmayan hiç bir uygulama kullanmıyorum.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al