-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
mühasebeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar. 2 yıla yakındır Film sitesi kullanıyorumgecen yılın 9 ve 10 aylarında süper bir yükselme yakaladım 5 k üzeri gülük hit. WP kullanıyordum ücretli bir screepte geçish yapdım odu budu site yine dibe vurdu günlük 1-2 k kaç aydır yapmadığım şey kalmadı. 4k üzeri film var. siteyi her gün güncelliyorum filimleri kendim elle ekledim. yine bir gelişme yok Birde Sizlere sorayım dedim . Belki siteyi bakıp eksiklik ne söyleye bir gelişme sağlaya bilecek fikiler söyleye bilirsiniz.
Şimdiden Teşekküler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben siteye bakabilmek icin link goremedim hocam ? ayrica film sitelerinin sonu bu dert etmeyin biara bir filim sitem vardi 21k gunluk hit aliyordum 4 aylikken site sonra yavas yavas dustu kaydi ellerimden :D 1k ya kadar bunda beni dolandiran reklam firmalarinin cok buyuk payi var tabiki onlar yuzunden ilgiyi azalttim bende neyse hocam link at bakalim istersen yardimci olmaya calisiriz.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hocam aldatıcı download butonlarının ve mobil reklam kullanmanın sonu budur Google'da.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
mühasebeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aga siteme nerdeyse Reklam bile eklemiyorum. Soylediklerini hiç kullanmadım. Yani yasal olmayan hiç bir uygulama kullanmıyorum.