Merhaba , spor sektöründe bir site açmayı planlıyorum.Yazın çalıştığımda biriktirdiğim paranın büyük miktarını oraya yatırmayı planlıyorum.Nedenini sormayın niye bu sektör diye , bilgim var , bazı açık uçlu görüşlerim var.Tek sorunum site konusunda bilgim çok az.
Açıcağım sitenin görüşünü BodyForumTR Vücut GeliÅŸtirme Forumu bu veya onlinehile gibi forum kısmı , giren üyeyi itici bir yapıyla değilde , vakit geçirmeye çeken yapıyla olmalı tasarımı yani.Bunun için gerekli tasarımı bulabilir miyiz? Yani tabi ki aynı tasarım değil ama çok aramayla normal bir forumda gözü yormayan , ilgi odağı olabilceği , kullanış işlevi kolay olan bir tasarım bulabilir miyiz sizce ?
Misal ben buda trnin büyük bodysitelerinden biri ama ben bu sitenin forumuna tasarımdan dolayı girmiyorum. Vücut GeliÅŸtirme » Ana sayfa
İki linke girdikten sonra farkı anlıycaksınız.

Ayrıca benim açmak istediğim sadece forum sitesi değil , tek bir site üstünden reklam yaptırıp o sitenin popülerliğini artırmak ve siteye bağlı kapsamlı bir forum sağlamak istiyorum.
Demek istediğimi örnekliyim , BodyForumTR Vücut GeliÅŸtirme Forumu bu tarz bir forum olucak ama site adı forum olmucak ve forum siteurl/forum olarak geçicek kolay ulaşılıcak ve tasarımı bunun gibi ilgi çekici olmalı kapsamıda konu aralığıda bundan daha fazla olucak.
Ayrıca sitenin ana sayfasına girdiğimizde BBG Army | Fitness, vücut geliÅŸtirme ve saÄŸlıklı beslenmeye dair her ÅŸey! Bu tarz bir ana sayfa tiplemes , videolar , çeviriler , makaleler vbz bizim ayarlıycağımız bilgilendirme bölümü.Ve orda misal Videolar varya onun gibi tıkladığınızda foruma açılıcak bir tıklama butonu ayarlamak mümkün mü?
Ve son olarakta ek bir bölüm olucak market bölümü , benim site üstünden pazarlayacağım bazı şeyler olucak bunları misal veriyorum
www . xxxxcsc /shop.com olarak Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness MaÄŸazası Bu sayfa kadar kapsamlı bölüm bölüm ayrılan bir satış bölümü oluşturmayı planlıyorum tek link üstünden forum/anasayfa arayüzü/freeshop mümkün mü?
Bunların hepsini tek kişiyle yürütmek istiyorum , yani sayfa tasarım ve bütün işleri yöneticek benimle çalışabilecek bir kişiyi bulabilir miyim?
Ve sitenin maliyeti size tahmini ne olur , reklamsız hali ?
Bildiğiniz gibi sosyal medya reklamda bir numara , site-sosyal medya ikilisi üstünden ve ayrıca farklı bir çok reklamlar üstünden hit kazanmaya çalışsam , misal face sayfası 10bin kişi diyelim , etkinlikler işte sitemizin linkinin sahip olduğu face sayfamızın ikisinin urlsi ve videomuzu paylaşan 100 kişiden 5 kişiye t-shirt , vip üyelik , protein bar vbz hediyeler yollama yolları dışında ne tip reklamlarla ilerleyebiliriz , yani biranda duyulmak , hiti bir seviyeden bir seviyeye taşımak için hem neler yapılabilir hemde site fiyatı ayrı , reklam fiyatı ayrı bu işte , reklam için giden bu hepsi için ne olur tahmini sayılar soruyorum size ?
Bildiğim işe yatırım yapmak isterim.Bilmediğimdeyse batmam %90 olucağından , batma riskimin az olduğu işe atılmak istiyorum.Bunu yapamazsın felan söylenti yapmanızı değil , düzgün eleştirilerinizi bekliyorum , tabi ki olumsuz olabilir mantık çerçevesinde , fikirlerinizi bekliyorum...