netbozum
wmaraci reklam

Sitem 1 tane index almadı, 160 Konu, 1 Ay 5 Gün geçti, Acaba alan adının eski sahibi ile mi alakalı?

37 Mesajlar 5.405 Okunma
Toplam 37 mesaj ve 5.405 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Furkan adlı üyeden alıntı

Yorum için teşekkürler hocam, backlink satın almadım domaini satın aldığımı zaman vardı eski sahibine aitler, normal kayıt ettirerek satın aldım, eski sahibinden değil, bugün 104'den 99'a düşmüş.

Önerdiğiniz bir sayfada Rank Math ayarları var mı?

Ayrıca bu etiket kullanmını anlayamadım, etiket kullanımı zarar lı değilmi? Bende etiketler sitemap'da açık değik ve makale de de kullanmadım. Yani aynı etiketten mi bahsediyoruz? Sizce etiket kullanmalıyı mıyım , çünkü konum çok sabit ve birbirlerine benzerler, etiketlerde benzer olacak.

RankMath ayarının anlatıldığı bir makale görmedim, yakın zamanda fırsat bulduğumda ben yazarım artık.

Etiket kullanımına izin vermemek için Google ile sitenizin bir işinin olmaması lazım. Google uzun zamandır kullandığı Analytics "ga" koduna "gtag" kodunu ekledi. Bu ne işe yarıyor dersen basitçe;
makale için seo hazırladık, bu link adı oldu. /ali-pazarda/ siz sadece bu linkin yeterli olacağını düşünüyorsunuz. Oysa ki gtag site içinde tüm sayfalarda yazılarda görsellerde o sayfa ile ilgili seo ve bir sonraki makaleye atıf linkler arar. Eğer bulamazsa o sayfayı indeksler ve çıkar. Etiketler ziyaretçilerin sayfadan sayfaya geçiş yapmasını sağlar, yani sitede kalma ve tıklama oranını arttırır.

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Yazarsanız bence çok yararlı bir konu olur.

Anladım hocam mantıklı söyledikleriniz, benim merak ettiğim konu neden https://www.whats-on-netflix.com/ gibi büyük websiteleri tag ile ilgili birşey yapmıyor ve Rank Math Seo ayarlarını yaparken Youtube'den izleyerek yaptım, 250k aboneli yabancı biriydi sanırım o da etiket karşıtı.

-

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Anladım hocam mantıklı söyledikleriniz, benim merak ettiğim konu neden https://www.whats-on-netflix.com/ gibi büyük websiteleri tag ile ilgili birşey yapmıyor ve Rank Math Seo ayarlarını yaparken Youtube'den izleyerek yaptım, 250k aboneli yabancı biriydi sanırım o da etiket karşıtı.

Whats-on-netflix.com sitesini incelemedim. Bazı siteler etiket kullanımını tercih etmezler, ancak onlar seo eklentilerini de kullanmazlar. Bizim WordPress tabanlı sitelerde seo eklentileri bize referans olmaktadır. Çünkü onlar gibi ileri düzeyde ezber seo ve etiket ayarları yapamadığımız için bu eklentilere ihtiyaç duyuyoruz.

kişi bu mesajı beğendi.

nGinY26 nGinY26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı Mezun
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Google ban kontrolü yaptınız. O kadar uzun bir sürede hiç keşfedilmemesi garip.
2 günlük bir sitenin site_map sonucu bu şekildeyken sizin 0 olması çok garip. Site_map sayfası doğru çalışıyor mu girip baktınız mı
Resim.

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel blog: enginyenice.com
wmaraci
wmaraci

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Yani google'ye gönderirken bir sorun olmadı, başarılı ve yeşil şuan sadece 0 link keşfetti ve alt sitemapların hiçbiri yok, konuda bulunan resimdeki gibi, nasıl kontrol edebilirim doğru çalıştığını.

-

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Yani google'ye gönderirken bir sorun olmadı, başarılı ve yeşil şuan sadece 0 link keşfetti ve alt sitemapların hiçbiri yok, konuda bulunan resimdeki gibi, nasıl kontrol edebilirim doğru çalıştığını.

Başarılı olan sitemap.xml e tıklayın... Alt sayfada detayları göreceksiniz.

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

RankMath Seo Ayarları hakkındaki makaleyi inceleyebilirsiniz...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al