-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
oyunda.org sitesi benim. sadece alan adım var. hostingere kayıtlı. site blogger paneline yönleniyor.
forum.oyunda.org sitesini açmak istedim. bunun için host gerekli dediler. hostingerde başka bir alan adıma kayıtlı hostum var. oyunda.org alan adımı bu hosta eklediğim zaman elbette blogger dns ayarları değişti. a kayıtları ve cname silindi. alt alan adını açtım. forumu phpbb kurdum. çalışıyor.
daha sonra blogger yönlendirmesini asıl alan adım için tekrar yaptım.
çalışıp çalışmadığı konusunda emin olamıyorum.
mobilden giriyorum çalışıyor. chromedan giriyorum site görünmüyor. hide.me benzeri vpn sitelerinden giriyorum çalışıyor. başka tarayıcıdan giriyorum çalışmıyor.
siz bir kontrol edip bilgi verebilir misiniz? ne yapmam gerek. bu çerezler yüzünden madur oldum. tarayıcının çerezlerini temizledim hala görünmüyor.
ayrıca bu hosta kayıtlıyken ayrıca blogger yönlendirmesi yaparsam alt alan adı hostta hala çalışır mı? acil bilgi verirseniz sevinirim değerli dostlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her iki domain de normal olarak çalışıyor. Redirect yapmadan giriş olumlu.
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her iki sitede açılıyor
Sendeki sorun için tarayıcının verilerini temizle sendeki tarayıcının önbeleğinde eskiden kalma bilgiler olduğu için yeni siteyi göstermiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cevaplar için teşekkürler. Muhtemelen ilk defa giriyorsunuz sorun yok diyorsanız doğrudur. Tarayıcıdan olduğunu biliyordum ama emin olamıyor insan. Bir sıkıntı varsa google farketmeden çözmek lazım. Hallettik. Demek.