emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba arkadaşlar 14 Şubat 2014 tarihinde açtığım apkburada .com isimli bir apk blogum var. Çok değer verdiğim bir proje. Fakat ilk defa apk sitesi gibi bir kategoride site açtım. Siteye bir de tema kodladım. Şuan 52'ye yakın içerik var. Her gün 1 yazı yazıyorum.
Sorunum ise günlük hit 5 10 en fazla 15 (Analytick kayıtları). O da zaten 2 3 tanesine ben giriyorum. Alexa da düşmüyordu toolbar kurdum tr 92k dünyada 9m'a kadar düştü.
Hitim neden artmıyor? Zamana ihtiyacım var galiba. Ama ilk defa bu tarz site açtığım için yardım almak istedim. Bulunduğum kategori geniş bu yüzden mi hit gelmiyor?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sana tavsiyem çok aranan apkları sitene gir
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Öyle yapmaya çalışıyorum. Teşekkürler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
neqatif
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1.aranan apkleri gir örnek olarak retrica apksi pek yok ben zor buldum 2.hilede gir oyunlarla ilgili 3.temalar gir 4.bol bol yorumlaş facebookta gruplar var 1 ay içinde 1k hit yapacağından eminim
kısaca facebookta webmaster yorumlaşıyor yaz gruba katıl yorumlaş karşılıklı ve en çok aranan apk gir hile gir sonuçta adsense alamıycaksın 1k hiti bile geçebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
çok aranan apk'ları değil de en az arananları gir bence. Çok aranan apk'lar zaten büyük sitelerde ve bilinenlerde zaten olacaktır.. Sen onu eklersen google neden onu değil de seni göstersin ki ?
Eğer onlardan önce ilk sen yayınlayabiliyorsan ekle, fakat ben olsam popülerliği az olanları bulmaya çalışırdım. Büyük oyunu arayan 1 milyon insan varsa sana 100 tane düşerse, küçük aranan oyun 100 bin defa aransa sana 1000 tane düşecektir emin ol.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Byaliozer adlı üyeden alıntı
çok aranan apk'ları değil de en az arananları gir bence. Çok aranan apk'lar zaten büyük sitelerde ve bilinenlerde zaten olacaktır.. Sen onu eklersen google neden onu değil de seni göstersin ki ?
Eğer onlardan önce ilk sen yayınlayabiliyorsan ekle, fakat ben olsam popülerliği az olanları bulmaya çalışırdım. Büyük oyunu arayan 1 milyon insan varsa sana 100 tane düşerse, küçük aranan oyun 100 bin defa aransa sana 1000 tane düşecektir emin ol.
Bu düşündüğünüzü tam olarak bende düşündüm, ayrıca bilinmeyen uygulamaları da paylaşmaya çalışıyorum. Fakat içeriklerin google'ye çıkması en az 15 16 saat sürüyor o zamana kadar da dünya yerinden oynuyor. Şuan çıkma yüzdem 48% gibi düşük bir oran maalesef. :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Sırf şuan bende bu sebepten dolayı kaybediyordum lakin yavaş yavaş işler değişmeye başladı. Benim de birteknoloji sitem var ve iddiasız bütün yeni tanıtılan mwc'deki telefonları ben paylaştım. Fakat diğer siteler sonradan paylaştı sanki onlar daha önce paylaşmış gibi onların siteleri daha önde çıkmaya başladı.
Sitem 1 ay 25 günlük oldu şuan ve 500-700 hitit varken şuan 2800'lerde. Yani şimdi hakkımı alıyorum. Yani sen dert etme. Sen onlardan önce ekle. Zamanla google sana değer verecektir.
2 ayda nasıl 2800 hit yapıyorsunuz hayret ediyorum ne yapıyorsunuz, durmadan yazıyor musunuz seo mu yapıyorsunuz bi anlatın :D
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
10 TL bile seo'ya vermedim. Açıkcası bu site nasıl böyle oldu bilemiyorum. Cidden bilmiyorum :) Sadece çok önemli bir haberi dünya'da sadece ben paylaştım sonra diğer siteler. o haberi aldım büyük forum sitelerine yazdım sitemin linkini verdim. Siteyi açtım o gün 15 konu girdim :) Sonraki gün o bahsettiğim konuyu girdim ve dediklerimi yaptım. 913 kişi geldi. Sonra hit düştü 1 hafta kadar 400'e kadar. sonra bir süre 400'de devam etti sonra çıktı 600-700'e. Sonra öyle de bir süre devam etti ve şu son 5 gündür hitim 2800'e çıktı.
Kendimi veriyorum siteye, ne haber çıksa yazıyorum ve
Allah'a dua ediyorum. Bu kadar :) İlk defa benim de sitem böyle oldu.
Valla bende çabalıyorum ama olmuyor :D