-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaklaşık 3 yıl önce kurduğum ve pek ilgilenmediğim bir sitem var. İlk başlarda blog olarak kullanmak için açmıştım fakat sonrasında Facebook beğendirme hileleri paylaşmaya başlamıştım. Facebook ile ilgili 1-2 post girdikten sonra bırakmıştım ve yaklaşık 1 yıl boyunca siteye hiç girip bakmamıştım.
Merak edip baktığımda bir yazımın baya bir hit aldığını gördüm ve sonrasında işte bir kaç yazı girdim, tekrar bıraktım vb. Çok ilgilenmedim anlayacağınız fakat yine de çoğul hiti 5k - 7k arasında geziyor. Şimdi tekrardan ilgilenmeye başladım.
Sorum şudur ki; sitemin gelişmesi için ne yapmalıyım? Düzenli olarak yazı girmeye çalışacağım, bunun yanında önerebileceğiniz bir şey var mı?
Ayrıca çeşitli reklam sitelerinden (pop-up vb.) reklam alıp para kazanmalı mıyım? Sitemin hitine etkisi olur mu?
Şimdilik link kısaltma servislerinden 3-5 kazancım var. Onun yanına bir de reklam geliri eklemeli miyim?
Site
Teşekkürler.
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Tabi reklam alman gerekir. Tekil hitin iyiyse güzel bir kazanç sağlayabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tekil hit analinizi nereden yapabilirim hocam? Google Analystic'de diğer domainli 2 bloğum gözüküyor fakat bu bloğum yok.
Peki önerebileceğiniz güvenilir bir reklam firması var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
caemi
-
-
Ad Soyad
H** I**
-
-
-
Ticaret
16, (%94)
Reklamstore'yi deneyebilirsin.. Hem gösterim, hem tık başına ücret veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitem blogspot.com.tr uzantılı olduğu için kabul etmeme gibi bir durum söz konusu mudur? Bazı firmalar kabul etmiyor.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Siteyi de inceledim site hakkında yazılan yorumları da... Yorumlayanlar açıkça ifade etmek gerekirse sallamışlar. Sitenin görselliği hariç cazip bir tarafı yok. Öncelikle ücretli bir domain, iyi bir logo ve estetik bir görüntüsü olacak. Sonra site iyi bir tanıtım yapılarak ziyaretçilerin sürekliliği sağlanacak. Sizin siteye girenlerin %77 si tekrar hemen siteyi terkediyor sa bu site reklam alabilir mi ? Ama zamanla dediklerim yapılırsa mesafe kaydedilebilir ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
haber58 adlı üyeden alıntı
Siteyi de inceledim site hakkında yazılan yorumları da... Yorumlayanlar açıkça ifade etmek gerekirse sallamışlar. Sitenin görselliği hariç cazip bir tarafı yok. Öncelikle ücretli bir domain, iyi bir logo ve estetik bir görüntüsü olacak. Sonra site iyi bir tanıtım yapılarak ziyaretçilerin sürekliliği sağlanacak. Sizin siteye girenlerin %77 si tekrar hemen siteyi terkediyor sa bu site reklam alabilir mi ? Ama zamanla dediklerim yapılırsa mesafe kaydedilebilir ...
Hocam öldürüp gömmediğiniz kalmış. Yinede dobra yorumlarınızdan dolayı teşekkürler :)
Ek Olarak:
Bilgi için teşekkürler.